Lijstjes

12x mijn zomerse TBR

De zomer is echt mijn favoriete seizoen wat lezen betreft. Geen verplichtingen meer voor mijn studie en veel vrije tijd zorgen er voor dat ik veel meer lees dan gewoonlijk. En speciaal voor de zomer heb ik een lijstje gemaakt met boeken die ik wil lezen. Lekker zomerse boeken. Of juist series waar ik nu eindelijk tijd voor heb. Ik heb er zin in!

 • Café Zon & Zee – Jenny Colgan

Dit boek heeft zo’n vrolijke cover! Daar wordt je gelijk vrolijk van, toch? En dan die titel. Volgens mij is dit het ideale zomerboek.

 • Ver van de boom – Robin Benway

Ik moet nog even kijken of ik de Nederlandse of Engelse variant ga lezen, maar dat ik hem ga lezen staat vast. Die cover…. <3

 • Allesbehalve oké – Laura Steven

Dit boek zag ik de afgelopen tijd heel veel voorbijkomen op blogs, maar ik ben er zelf nog niet aan toe gekomen om het te lezen helaas. Deze zomer wil ik hem dan eindelijk gaan lezen en bekijken of ik net zo enthousiast ben als alle anderen in blogland.

 • Warcross – Marie Lu

Dit boek werd pas gelezen bij BooksEverAfter op Goodreads, maar helaas had ik er toen geen tijd voor. Na de tijd heb ik al meerdere keren met het boek in mijn hand gestaan in de bibliotheek. Tijd om hem eens te lezen.

 • Don’t want to miss a thing – Jill Mansell

Dit boek staat echt al forever op mijn TBR. Ooit ben ik er aan begonnen, omdat ik toen meer Engelse boeken wilde lezen. Maar ik kwam er niet doorheen en heb het boek toen weer terug gebracht naar de bibliotheek. Maar nu ben ik wel heel erg benieuwd, dus deze zomer wil ik hem eindelijk gaan lezen.

 • Hazelwoud – Melissa Albert

Nog zo’n boek dat aan het begin van het jaar veel voorbijkwam in blogland, maar dat ik nog niet gelezen heb. Heel benieuwd waar al die recensies over gaan. Want niet iedereen is even enthousiast over dit boek. Eens kijken wat ik ervan vind.

 • Jij en ik & andere verhalen – Jojo Moyes

Dit boek zag ik afgelopen week liggen in de bibliotheek en het trok direct mijn aandacht. Niet omdat de kaft nu zo spannend is, maar omdat ik wel weer eens nieuwsgierig ben naar een verhaal van Jojo Moyes. Tot nu toe heb ik alleen nog maar de eerste 2 delen van Voor jou gelezen.

 • Wild beauty – Anne-Marie McLemore

Dit boek heeft zo’n mooie cover! Alleen daarom ben ik al verliefd op dit boek. Hopelijk is het verhaal net zo mooi als de cover, dan zit het wel goed.

 • De donkere kroon –  Sarah J Maas

Eindelijk heb ik weer tijd om verder te gaan in deze serie. Dat wil ik dan ook heel graag doen. Na deel 1 ben ik heel nieuwsgierig geworden naar de rest van de serie.

 • Het probleem met voor altijd – Jennifer L. Armentrout

Wat een prachtige cover is dit. Zo lekker kleurrijk. Daarnaast ben ik echt groot fan van deze schrijfster, dus hopelijk is dit boek net zo goed als haar andere boeken.

 • Zoek me tussen de sterren – Francesca Zappia 

Van dit boek staat de Engelse variant al een poosje op mijn TBR. Toen ik zag dat het boek vertaald zou worden, was ik dan ook erg blij. Nu wil ik hem ook nog eens heel graag gaan lezen en zorgen dat het boek niet een jaar of langer op mijn TBR blijft staan.

 • The glittering court – Richelle Mead

Sinds dit boek is vertaald, staat het al op mijn TBR. Dat is dus al sinds juni vorig jaar. In mijn ogen al veel te lang. Ik wil het dan ook graag deze zomer gaan lezen.

Zo, dat was mijn lijst voor deze zomer. Misschien lees ik nog wel meer, of andere boeken. We gaan het zien. Welk boek wil jij deze zomer heel erg graag gaan lezen? Laat het me weten in de reacties. 

0 Comments

 1. De nieuwe Becky Chambers die uitkomt. <3

  Ik wil Zoek me tussen de sterren ook nog lezen maar ik wacht denk ik tot hij in de bieb komt. 🙂 Hazelwoud wil ik ook nog graag lezen. 😀

 2. Wat een leuk artikel! Heel toevallig was ik net ook bezig met een lijstje met boeken die ik juli en augustus wil lezen, haha! Ik weet nog niet of ik er een artikel van ga maken, want het zijn er heul erg veel haha! Allesbehalve oke, Cafe zon & zee en Het probleem met voor altijd zijn zo goed! You’ll love them!

 3. Hazelwoud, Zoek me tussen de sterren en Warcross zijn echt supertof! Wordt een mooie zomer zo te zien 🙂

 4. Ahhhh wat een goed lijstje! Best wel wat boeken die ik ook nog wil lezen, dus ben benieuwd wat je daarvan vindt 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge