Tag

De €150,- aan boekenbonnen-tag

Boekenwinkel tag | Marieke's Books

Marleen, van de blog Favoritez, tagde mij in haar zelf-gemaakte tag en ze vroeg mij: ”Wat zou je kopen als je €150,- kreeg en daar een boekwinkel mee in mocht?” Goede vraag zeg! Daar weet ik wel raad mee. 

Voor welk boek ga je eerst?

Verleiding van Kristen Callihan (€18,50), dat boek wil ik al kopen sinds dat het uit is, maar ik kom er telkens maar niet aan toe. Ik vond het eerste deel, Verovering, ontzettend leuk om te lezen.

Welke boeken mogen dan ook zeker niet op je stapel ontbreken?

Full Disclosure van Camryn Garrett (€11,95) is een boek dat ik erg graag wil lezen. Het gaat over een meisje dat HIV positief is en ik ben erg benieuwd naar de uitwerking van het verhaal. Ook Daisy Jones & The Six (€22,99) van Taylor Jenkins Reid gaat mee op mijn stapel. Ik heb al zo veel positieve recensies gelezen en ik ben nu super nieuwsgierig. Kerstmis in het Duincafé van Debbie Johnson (€15,99) gaat ook mee. Het eerste deel van die serie was geweldig en ik kan niet wachten om weer terug te zijn in de wereld van het Duincafé.

O, en Schaduwjaar van Kim Liggett (€18,99) natuurlijk! Iedereen is zo ontzettend enthousiast erover.

Welke route loop je, langs welke genres ga je sowieso?

Ik begin altijd bij de tafels met nieuwe boeken. Heb ik iets tofs gemist? Daarna loop ik al snel door naar de feelgood en romantiek, want daar kan ik altijd wel iets leuks vinden (al heb ik er ook al veel gelezen). Zodra ik daar uitgekeken ben, loop ik door naar de young adult-kasten.

Welke boeken zijn een twijfelgevalletje, maar neem je toch mee?

Ik lees af en toe Engels, maar grijp vaker naar een Nederlands boek. Aangezien ik nog geld over heb, neem ik toch nog een aantal Engelse boeken mee. Dit zijn Get a life, Chloe Brown van Talia Hibbert (€13,95) en Twice in a blue moon van Christina Lauren (€13,95). Deze 2 boeken kom ik continu tegen bij BookTubers en ik hoor alleen maar positieve verhalen.

Net als in de film van Rachel Winters (€17,50) mag dan ook nog mee. Dat boek lijkt me zo leuk en ideaal voor de kerstperiode.

En welk(e) boek(en) laat je toch liggen en bewaar je voor de volgende keer?

Egotripper van Vi Keeland (€18,50) is een boek dat ik erg graag wil lezen, maar waarbij ik waarschijnlijk wacht totdat ik het boek bij de bibliotheek kan halen.

Heb je nog geld over of moet je iets bij betalen?

In totaal heb ik €133,82 uitgegeven voor 8 boeken. Best netjes! Maar ik heb dus nog wel een beetje geld over. Als ik Egotripper ook nog erbij zou doen, dan zou ik €2,32 extra moeten betalen.

Wat is de eindstand?

Ik denk dat ik uiteindelijk Egotripper zou laten liggen en het overige geld bewaar voor een andere tripje naar de boekenwinkel. Aankomende tijd komen er nog zo veel mooie boeken uit, dus dan bewaar ik het geld voor een van de nieuwe boeken.


Wat een leuke tag om te doen! Marleen, bedankt voor het bedenken. Ik tag Paula van Bookbreak.nl. Welke boeken zou jij kopen als je een giftcard van €150,- kreeg? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge