Lijstjes

16 romantische boeken voor Valentijnsdag <3

Morgen is het zo ver, Valentijnsdag! De dag van de liefde, dus wat past daar beter bij dan romantische boeken? Ik heb een lijst samengesteld van de boeken die ik zeker kan aanraden. Veel zwijmelplezier!

Ik heb de lijst opgedeeld in Nederlandse en Engelse titels, zodat je zelf de taal kunt kiezen waar je je fijn bij voelt. Helaas zijn niet alle titels in beide talen beschikbaar..

Nederlandse titels

Ooit in september – Emma Anna

Dit boek las ik pas net uit, maar heeft nu al een plekje op deze favorieten lijst gekregen. Het verhaal is prachtig, vol liefde en emoties. Ollie en Lou nemen je mee in hun liefdesverhaal en ik raad het iedereen aan.

Onvoorwaardelijk & Oprecht – Colleen Hoover

Colleen Hoover is de queen van emotionele boeken. Haar boeken grijpen je vast en laten je niet meer los. Deze 2 boeken heb ik al meerdere keren gelezen, terwijl ik bijna nooit boeken herlees. Dat zegt genoeg.

Tegen beter weten in & Nee heb je – Charlotte de Monchy

Nog een Nederlandse auteur op dit lijstje, want deze boek is zo heerlijk! Ik ben sowieso fan van al haar boeken, maar deze 2 hebben een speciaal plekje in mijn hart. Aanraders om lekker in het zonnetje te lezen.

De laatste brief – Rebecca Yarros

Dit boek is erg heftig, maar juist daardoor heeft ‘ie de lijst gehaald. Zoek hier wel trigger warnings voor op, want ik wil niet dat je door dit boek eventueel getriggerd gaat worden. Mocht je tegen alle triggers kunnen, dan raad ik je zeker aan om dit boek te lezen. Hou je zakdoekjes wel bij de hand!

Wait for you-serie – Jennifer L. Armentrout

Dit is de serie waardoor ik romantische boeken ben gaan lezen. Elk boek volgt een ander stel en ze zijn stuk voor stuk geweldig. Mocht je nog een serie zoeken, dan zit je zeker goed met deze.

Engelse titels

Get a life, Chloe Brown – Talia Hibbert

Mijn nieuwe favoriete boek mag natuurlijk niet ontbreken op deze lijst. Chloe en Red zijn zo’n leuk stel en ik ga dit boek snel weer een keertje herlezen. Take a hint, Dani Brown is ook zeker een aanrader trouwens!

The simple wild – K.A. Tucker

Dit boek greep me vast en nog steeds denk ik hier nog wel eens aan. Het is emotioneel, speelt zich af in een geweldige omgeving en bevat mooie scènes. Nu ik dit zo typ, heb ik meteen zin om deel 2 te gaan lezen.

Boyfriend Material – Alexis Hall

Dit boek gaat vertaald worden en daar ben ik zo blij mee! Ik las het boek dankzij Marleen (favoritez.com) en ik ben zo gek op dit boek!

From Lukov with Love – Mariana Zapata

Dit was mijn eerste Mariana Zapata en meteen ook mijn favoriet (tot nu toe). Zij is de koningin van slow burn en daarnaast bevat dit boek ook nog eens de troop enemies-to-lovers, wat mijn favoriet is. Lees dit boek!

The Happy Ever After Playlist – Abby Jimenez

Een boek wat ik kocht, zonder eigenlijk te weten waar het over gaat. Het pakte gelukkig wel erg goed uit, want ik ben dol op dit boek. Pluspunt is natuurlijk wel dat er een hond in het boek voorkomt.

The Unhoneymooners – Christina Lauren

Christina Lauren is zo’n auteur waarvan ik bijna alles gelezen heb. Dit is mijn all-time favoriet. Weer enemies-to-lovers en daarnaast een geweldige setting.

Xeni & Rafe – Rebekah Weatherspoon

Ik had al veel over Weatherspoon gehoord, en besloot gewoon een boek van haar te proberen. Na Rafe las ik meteen Xeni, want haar schrijfstijl is verslavend zeg! Heerlijk boeken en beiden te lezen via Kobo Plus.


Wat is jouw favoriete romantische boek? Laat het me vooral weten, ik ben dol op nieuwe boeken ontdekken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge