Uncategorized

24-uurs readathon 21 juli 2018

Gisteren deed ik een 24-uurs readathon. Bij een readathon is het de bedoeling om zo veel mogelijk te lezen. In dit geval dus binnen 24 uur. Benieuwd hoe het ging? Lees dan snel verder!

De readathon werd georganiseerd door Morgane van @beautyandthebookstore op Instagram. Zij organiseert in juni, juli en augustus een readathon. De readathon in juni kwam me niet uit, maar op 21 juli was de volgende. Ik had die zaterdag niks te doen, dus ik besloot mee te doen.

Mijn TBR

  • Showstopper van Hayley Barker
  • Geheimen (De Royals #3) van Erin Watt
  • Voor altijd verliefd (Verboden Vrucht #3) van Abbi Glynes
  • De vijfde brief van Nicola Moriary
  • Jij en ik & andere verhalen van Jojo Moyes

Hier heb ik het bij gelaten. Als dit al lukt ben ik heel erg blij. Maar ik was bang dat dit al een erg ambitieuze TBR was en ik misschien wel geen enkel boek uit ga krijgen.

De readathon

Ik begon ’s avonds om 12 uur en ik las in Showstopper tot 1 uur. Toen was ik wel zo ontzettend moe, dat ik mezelf maar naar bed heb gesleept en al snel in slaap viel. ’s ochtends werd ik rond half 9 wakker. Eerst even rustig wakker worden en dan weer verder lezen. Rond 9 uur zat ik met mijn ontbijt en Showstopper buiten. Tijd om te lezen!

Ik las tot de lunch en daarna ging ik weer vrolijk verder. Showstopper is echt een super tof boek! Vol met actie waardoor ik erdoorheen vloog. Halverwege de middag was Showstopper dan ook uit. Op naar Geheimen (Royals #3) van Erin Watt. De eerste 2 delen waren echt geweldig, hopelijk dit deel ook!

Aan het einde van de middag moest ik helaas wel even mijn mama helpen. ’s Avonds zouden namelijk vrienden langskomen voor de verjaardag van mijn vader en ik moest even helpen met hapjes maken. Op zich was het ook wel fijn afwisseling, want je ogen worden wel moe van zo veel lezen achter elkaar.

Rond 8 uur begon ik weer. Nog een klein stukje in Geheimen en toen had ik zin in een ander boek, dus pakte ik Jij en ik & andere verhalen van Jojo Moyes op. Het eerste verhaal bleek ik 2 jaar terug al gelezen te hebben, maar het was leuk om die weer eens te herlezen. Ik las nog een kort verhaal en daarna waren mijn ogen echt heel erg moe. Tijd om te gaan slapen!

De wrap-up

Ik las Showstopper uit, welke 412 bladzijdes telt. Daarnaast las ik nog 165 pagina’s van Geheimen (Royals #3) en 165 pagina’s van Jij en ik & andere verhalen. Wat super toevallig dat ik van beide boeken evenveel bladzijdes las!

In totaal las ik dus 742 pagina’s. Lekker veel voor mijn doen! Helaas las ik niet alle boeken van mijn TBR, maar wel een groot gedeelte ervan. In de aankomende dagen denk ik de rest ook wel te lezen.

De review van Showstopper komt snel online op mijn blog. En de recensies van Geheimen en Jij en ik & andere verhalen ook, want die lezen super snel!

Heb jij wel eens meegedaan met een readathon? Hield jij het de volle 24 uur vol?

 

0 Comments

  1. Oooooohhhh dit lijkt me echt super tof om een keertje te proberen! Wel heel intensief, vind het echt al knap dat je zoveel achter elkaar hebt gelezen haha šŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge