Favorieten

4x de leukste New Adults

Recensie Vertrouw op mij Armentrout

Dat ik fan ben van het genre New Adult is geen verrassing. Ik vind het heerlijk om voor een paar uurtjes te lezen over drama en romantiek. Daarnaast vind ik het tof dat de hoofdpersonen zo herkenbaar zijn. New Adult is toch wel een van mijn favoriete genres. Vandaag dan ook een lijstje van aanraders. 

Álles van Colleen Hoover

Met stipt op 1 staat Colleen Hoover. Ik heb al aardig wat van haar boeken gelezen en nog geen enkel boek heeft mij teleurgesteld. Sterker nog, ik heb nog maar 1 boek van haar 4 sterren gegeven, de rest allemaal 5. Ze is echt mijn favoriete schrijfster! Ze kan zoveel emoties in haar boeken stoppen en weet mij elke keer weer te ontroeren. Ugly Love en Confess vind ik beide ontzettend goed. Maar ook Sterrenhemel vind ik geweldig. Als je nog nooit iets van haar gelezen hebt, zou ik je aanraden met een van die boeken te beginnen.

Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout

Deze serie bevat 6 delen en in elk deel leer je een ander stel kennen. Wat ik enorm leuk vind is dat de eerdere stellen ook terugkomen in de latere delen. Je blijft dus continu in hetzelfde stadje en volgt gewoon een ander stel. Ik vind dit van die heerlijke boeken om even tussendoor te lezen. In een middagje heb ik er een uit, dit komt mede doordat ze zo vlot geschreven zijn. Misschien ga ik deze zomer deze serie wel herlezen, het zijn namelijk ideale boeken voor in de zon.

Review Wacht op mij #6

Processed with VSCO with hb1 preset

Stilte van Mia Sheridan

Ik vond dit zo’n ontzettend mooi en bijzonder boek! Het verhaal draait om Bree en Archer. Zij heeft een traumatische ervaring gehad en hij praat helemaal niet. Maar toch worden ze naar elkaar toegetrokken. Wat ik zo fijn vind aan dit boek is dat het niet de ‘usual’ drama heeft. Het boek bevat wel drama, maar dan anders dan in de andere New Adult boeken die ik wel eens lees. Dit is echt een aanrader!

Review Stilte

Stuk van jou van Sophie Jackson

Dit boek heb ik vorig jaar al gelezen en nog steeds ben ik van plan de vervolgdelen te gaan lezen. Dit boek is namelijk goed! Ik heb toen weken moeten wachten voordat de reservering binnen was bij de bibliotheek, maar toen hij er eenmaal was: wauw! Ik hou van Kat en Wes, zij zijn zo ontzettend leuk samen. Als je van romantiek houdt, dan zit je zeker goed met dit boek.

Op mijn to-read lijstje staan nog de boeken van Rebecca Yarros, die ga ik binnenkort eens lezen (Flight & Glory serie). Heb jij nog leuke New Adult aanraders? 

0 Comments

  1. Leuke blogpost! Ik ben nog niet zo heel erg bekend met het NA-genre, maar ik heb onlangs It Ends With Us van Colleen Hoover gelezen en ik vond dat boek echt geweldig <3 Ik wil nu nog meer van haar lezen, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge