Recensies

4x waarom het geweldig is om ACOTAR te herlezen

Recensie hof van doorns en rozen herlezen

Herlezen van boeken doe ik eigenlijk nooit. Waarom zou ik een boek gaan herlezen terwijl ik nog zoveel boeken op mijn TBR heb staan? Dat is toch zonde? Maar toen ontstond er een probleem.. Hof van vleugels en verwoesting staat namelijk op mijn TBR. Op zich is dat geen probleem. Wat wel een probleem is, is dat ik de eerste 2 delen eigenlijk volledig vergeten ben. Hoog tijd om een uitzondering te maken en de eerste 2 delen te herlezen!

1. Ik zie allemaal details die ik de eerste keer niet zag

Toen ik begon met lezen was ik meteen weer terug in de wereld. Stiekem wisten mijn hersenen nog best wel hoe de wereld in elkaar zat. De world building die in het boek zit, hoefde dus niet voor mij. Maar juist daardoor had ik de tijd om op de kleine details te letten.

2. Deze serie heeft zulke toffe personages!

Ik ben groot fan van Feyre. Dat was ik al toen ik het boek voor het eerst las, maar juist nu met herlezen nog veel meer. Ik zie haar groei en doorzettingsvermogen juist nog veel duidelijker. En juist door haar en de andere toffe personages blijft dit boek erg leuk. (Denk bijvoorbeeld aan Lucien, Tamlin, Nesta en Rhysand)

3. En het boek zit vol met actie…

… dus herlezen is zeker niet saai! Doordat het boek zoveel actie bevat, vlieg je ook door het boek heen. Het boek is 421 pagina’s dik, wat best wel een flink boek is, maar met 2 dagen was ik er al doorheen. Dit ligt ook samen met de vlotte schrijfstijl van Sarah J. Maas. (Nog een reden om het boek te lezen of te herlezen!)

4. Omdat ik deel 2 al heb gelezen, zie ik de hints van Sarah J. Maas veel meer

Wie deel 2 ook al gelezen heeft, weet precies wat ik bedoel met dit boek. Het is dus ontzettend leuk om het eerste deel van deze serie te herlezen als je het tweede deel ook al gelezen hebt. Gegarandeerd plezier!

Herlees jij wel eens boeken? Of is dat echt niks voor jou?

Hof van doorns en rozen (A Court Of Thorns And Roses) | Sarah J. Maas | Van Goor | 421 pagina’s |ISBN13 9789000348275

 

0 Comments

  1. Ahh ik heb deze trilogie een tijdje geleden gekocht maar nog niet zo’n motivatie gehad om hem te lezen… Nu ben ik wel een beetje nieuwsgierig 😀

  2. Ahh ik heb deze trilogie een tijdje geleden gekocht maar nog niet zo’n motivatie gehad om hem te lezen… Nu ben ik wel een beetje nieuwsgierig 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge