Kletsen

5 boeken die ik heel graag wil lezen

boekenstapel

Ik heb veel ongelezen boeken in de kast staan en dat vind ik echt jammer. Maar in plaats van dat ik ze lees, leen ik juist heel veel boeken bij de bibliotheek. Ik moet er binnenkort echt even tijd voor maken om mijn eigen boeken te gaan lezen. Vandaag dan ook een lijstje met boeken die ik binnenkort allemaal ga (!) lezen uit mijn boekenkast. 

 

Illuminae van Amie Kaufmann en Jay Kristoff

Dit boek zag ik overal online voorbijkomen en dus besloot ik het maar te kopen. Het klinkt zo ontzettend tof! Ook hoorde ik dat het boek super speciaal in elkaar zit, wat er voor zorgde dat ik het alleen nog maar meer wil lezen. Ik heb deel 2 ook meteen gekocht, want ik verwacht dat dit een super tof boek gaat zijn.

De vijfde brief van Nicola Moriarty

Dit boek kwam ik tegen op het Boekenfestijn en ik hoefde niet lang na te denken. Die gaat mee! Ik had daarvoor al eens met het boek in mijn handen gestaan in de boekwinkel, maar 20 euro voor een paperback vond ik wat veel. Sinds het boekenfestijn staat het boek mij aan te staren vanaf mijn boekenplank. Hij lijkt me zo leuk!

Children of Blood and Bone van Tomi Adeyemi

Ik en hype-gevoelig? Nee joh, hahaha! Ik zag dit boek overal voorbijkomen en iedereen was ontzettend lovend. Dus hups, die zat in mijn mandje op Bookdepository. Ik vind hem alleen wel een beetje intimiderend. Hij is namelijk best wel dik. Maar binnenkort ga ik er aan beginnen, want ik ben zo benieuwd!

Furthermore van Tahereh Mafi

Ik ben groot fan van haar serie Shatter me serie. Haar schrijfstijl is super tof en ze heeft echt heel erg veel fantasie. Toen ik dit boek voorbij zag komen, moest ik het dan ook kopen. Maar nu nog lezen. Whichwood mag ik van mezelf nog niet kopen, dat mag pas als ik Furthermore gelezen heb. Maar beide covers zijn echt prachtig!

It ends with us van Colleen Hoover

Colleen is mijn auto-buy schrijfster. Haar boeken vind ik stuk voor stuk geweldig! Maar dit boek staat al een heel poosje op mijn boekenplank. Geen idee waarom ik hem eigenlijk nog niet gelezen heb, maar daar ga ik binnenkort verandering in brengen!

Ik heb echt zin in het lezen van deze boeken, dus in de toekomst kun je de reviews van deze boeken verwachten op mijn blog.

Heb jij een van deze boeken gelezen? Zo ja, wat vond je ervan??

0 Comments

  1. Leuke boeken! Ik vond Children of Blood and Bone echt geweldig. Furthermore is ook echt een leuk boek en ik was positief verrast door It Ends With Us, dat is echt een mooi maar hartverscheurend verhaal <3 Ik ben ook nog steeds erg benieuwd naar Illuminae!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge