Lijstjes

5x 2020 releases die ik nog graag wil lezen

Ik lees vaak nieuwe releases, dus boeken die nog maar net uitgekomen zijn. ‘Helaas’ komen er zoveel leuke boeken uit, dat ik nooit alles kan bijhouden en dus blijven sommige boeken liggen. Benieuwd welke boeken van 2020 ik nog graag wil lezen? Lees dan snel verder. 

The Roommate – Rosie Danan

Geen idee meer hoe ik bij dit boek gevonden heb, maar wat heb ik er veel goede verhalen over gehoord! Zoveel zin in. Ik heb het boek zelfs fysiek in mijn kast staan, zo enthousiast ben ik erover. Hoge verwachtingen? Nee joh, hoe kom je daarbij haha.

Stranddagboek – Emily Henry

Dit was hét boek van 2020 en ik ben er vorig jaar ook in begonnen. Ik luisterde het boek via Storytel, maar toen was mijn abonnement op en ik had geen zin om het te verlengen. Toen heb ik het boek dus laten liggen en mezelf beloofd dat ik het later weer zou oppakken. Hopelijk is dat in 2021, want ik ben wel heel nieuwsgierig naar alle hype rondom dit boek. Waarom vind iedereen het zo leuk?!

Undercover Bromance – Lyssa Kay Adams

Een boek dat aan het begin van 2020 al uitkwam en waar ik veel zin in heb. Deel 1 was heerlijk en ik ben zo benieuwd naar de rest van deze serie. Wel hoorde ik kritische geluiden over dit boek, dus mijn verwachtingen zijn niet al te hoog meer. Eigenlijk wacht ik gewoon totdat de Nederlandse vertaling bij de bibliotheek te krijgen is, dan hoef ik er zelf geen geld aan uit te geven.

The Switch (Tot snel!) – Beth O’Leary

Dit boek heb ik al van de bibliotheek, dus ik hoop het snel te gaan lezen. Mocht ik er niet aan toe komen, dan staat het boek ook op Kobo Plus. ‘Veel liefs’, van dezelfde schrijfster, vond ik erg leuk en ik vond haar schrijfstijl erg bijzonder. Ik ben wel nieuwsgierig of ze nu ook zoiets in dit boek heeft gedaan.

In a holidaze – Christina Lauren

Dit schrijversduo schrijft soms geweldige boeken, soms verschrikkelijke boeken. Dit boek klinkt heel erg leuk, en ik wil het dit jaar graag rond kerst lezen. Daarnaast waren veel mensen wel enthousiast over dit boek, dus dat maakt me hoopvol.

Heb jij boeken die vorig jaar zijn uitgekomen die je graag dit jaar zou wil lezen?

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge