Tips

6x aanraders op Kobo Plus

Twee maanden lang heb ik Kobo Plus geprobeerd en ik ben zoveel pareltjes tegen gekomen! En er is nog zoveel meer te lezen. Vandaag deel ik alvast 6 aanraders met je. 

In Rafe volgen we dokter Sloan Copeland, de jongste hartchirurg van Amerika en moeder van de liefste tweeling. Om vol voor haar carrière te kunnen gaan, heeft ze een nanny ingehuurd. Deze nanny besluit echter om zomaar te vertrekken zonder iets van zich te laten horen. Dokter Sloan is dus hard op zoek naar een nieuwe nanny en dat wordt Rafe. Hij heeft al bij verschillende gezinnen gewerkt en is vanaf de eerste dag gek op de meiden van dokter Sloan. Waar Rafe en dokter Sloan echter niet op hadden gerekend, is dat ze zo’n aantrekkingskracht hebben.

Dit boek is ontzettend leuk! Sloan is een echte powervrouw en Rafe is zo’n lieverd. Ik vond het verhaal heel natuurlijk opgebouwd, en de chemie is zeker aanwezig. Bereid je voor op veel sexy scenes, want die zijn wel aanwezig. Ik had dit boek al een poosje op m’n radar, en toen ik ‘m op Kobo Plus tegenkwam, moest ik ‘m wel gaan lezen.

Onverbeterlijk is het nieuwste werk van Lisette Jonkman. Ik ben gek op haar schrijfstijl, dus ik moest deze ook lezen. We volgen Bente, die in quarantaine komt te zitten met de onbeleefde schrijver die ze net geïnterviewd heeft. Tijdens het interview was hij ontzettend stug en daardoor heeft Bente een hekel aan hem gekregen. Anderhalve meter afstand houden moet dus geen enkel probleem zijn, zou je denken.

Deze novelle heeft me zeker niet teleurgesteld. Het heeft haar Lisette’s kenmerkende vlotte schrijfstijl, zit vol humor en is daarnaast ook nog eens romantisch. Wat wil je nog meer? Nou, ik weet het wel. Van mij mocht het wel langer wezen. Ik had graag meer gelezen over Bente en Ivan.

In Wanna Bet? volgen we Jasmine en Rahul, die al 7 jaar beste vrienden zijn. Jasmine heeft lekkage in haar huis, waardoor haar hele slaapkamer vernieuwd moet worden en daardoor moet ze een andere slaapplek regelen. Ze gaat bij Rahul wonen voor een maand. De vrouw die hij al zo lang wil, is nu wel erg dichtbij. Rahul realiseert zich dat Jasmine hem misschien wel net zo graag wil.

Een friends-to-lovers, daar hou ik wel van. Ik vind het fijn als al duidelijk is dat de personages elkaar mogen voordat ze een relatie krijgen. De personages maken een heel natuurlijke persoonlijke groei door. Goed uitgewerkt ook, totaal niet overhaast.Talia Hibbert heeft zo’n heerlijke schrijfstijl! Haar boeken lezen lekker weg en zijn erg vlot. Wanna Bet is niet anders.

Ella werd op haar negentiende moeder van een tweeling en runt nu, vijf jaar later, een bed & breakfast. Ze heeft per brief contact met Beckett, die met haar overleden broer in het leger zat. Dan komt Beckett zonder dat ze het weet terug van uitzending en gaat hij in haar B&B logeren om haar te helpen. Zij moet daar niets van hebben, ze kan het toch wel alleen? Maar haar kinderen zijn gek op hem.

Dit boek brak mijn hart. Wat een emoties heeft Yarros in dit verhaal weten te verwerken. Ik werd er echt even stil van. De laatste brief is zo’n boek dat je niet weg kunt leggen, maar dat je ook niet uit kan lezen. Echt, als dit boek je aanspreekt, lees het dan!

Lauren, moeder van 2 kinderen, besluit na haar scheiding weer te gaan werken. Dit is haar eerste baan in 10 jaar tijd, en ze is vastbesloten om succesvol te worden. Ze komt te werken voor Austin, een chagrijnige vent die al verschillende secretaressen heeft weggejaagd. Maar Lauren is niet op haar mondje gevallen en gaat de strijd met hem aan.

Wat een heerlijk boek is dit! Het is super vlot geschreven en geen enkel moment verslapte mijn aandacht. Ook zit het boordevol humor. Ik moest meerdere keren hardop lachen. Austin en Lauren plagen elkaar continu en halen de gekste acties bij elkaar uit. Het werd steeds gekker en gekker. Uiteindelijk was het niet heel erg geloofwaardig meer, maar dat deed niet af aan het verhaal. Dat komt vooral doordat de personages gewoon ontzettend leuk waren.

Mijn recensie lees je hier.

Emerie is net ’s avonds laat nog haar nieuwe kantoor aan het inrichten, als er een inbreker voor haar neus staat. Wanneer ze hem met haar krav-maga-skills te lijf gaat, vindt hij dat alleen maar hilarisch. Hij blijkt helemaal geen inbreker te zijn: hij is Drew Jagger, de echte huurder van het pand. Emerie is opgelicht, en de huurbaas aan wie ze de aanbetaling heeft gedaan is nergens meer te vinden.

Hij de echtscheidingsadvocaat, zij de relatietherapeut, dan kan alleen maar heel veel leuke momenten opleveren. Emerie en Drew zijn beide goed uitgewerkte personages. Ze hebben allebei zo hun eigen problemen en die komen langzaam aan het licht. Daarnaast is er veel chemie tussen de 2 hoofdpersonen, dat wordt al snel duidelijk. Maar ze zijn niet meteen verliefd, gelukkig niet. Geen insta-love in dit boek te vinden, wel aantrekkingskracht.

Mijn recensie lees je hier.

Heb jij nog aanraders om te lezen via Kobo Plus? Laat het me vooral weten!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge