Lijstjes

7x mijn favorieten van het eerste half jaar | 2019

7x favoriete boeken half jaar 2019 | Marieke's Books

Omdat ik het erg leuk vind om lijstjes te maken, besloot ik er eentje samen te stellen met mijn favorieten van het eerste half jaar. Deze post stond eigenlijk ingepland voor het begin van juli, maar door alle drukte is het er bij in geschoten. Iets later dan gepland, maar hier zijn mijn favorieten!

Een bijna eindeloze afstand - Tahereh Mafi | Marieke's Books

Een bijna eindeloze afstand – Tahereh Mafi

Dit boek is echt heel indrukwekkend. Ik had hoge verwachtingen, want ik ben groot fan van de Touching Juliette-serie en die verwachtingen kwamen helemaal uit. Heel erg bijzonder boek!

Mijn recensie kun je hier vinden.

Open road summer – Emery Lord

Odette en ik bleken allebei dit boek al erg lang in ons bezit te hebben, dus besloten we een buddyread te doen. En dit is zo’n goed boek! Een boek dat voornamelijk om vriendschap draait en dat ook nog eens heel vlot leest. Wij zijn fan! Ondertussen hebben we al afgesproken meer boeken van Emery Lord te gaan lezen, want dit smaakt naar meer!

In een ander leven – Taylor Jenkins Reid

Dit boek las ik op aanbevelen van Heather van Bookables. Zij is razend enthousiast over deze schrijfster, dus ik besloot ook maar eens een boek van haar op te pakken. De bibliotheek bleek 2 vertaalde boeken te hebben, waarvan eentje In een ander leven was. Wat een boek! Zo bijzonder en zo emotioneel.

Mijn recensie kun je hier vinden.

Processed with VSCO with hb1 preset

Nee heb je – Charlotte de Monchy

Dit boek kocht ik eigenlijk in een opwelling. Ik had een lange treinreis voor de boeg en ik had geen boek meegenomen. Nou ja, op mijn telefoon had ik wel een e-book staan, maar daar had ik geen zin in. In de boekhandel kwam ik Nee heb je tegen en ik besloot het meteen te kopen. Dit is zo’n heerlijk zomers boek! Ik was echt compleet verrast.

Ingesloten – Samira Ahmed

Dit boek mocht ik lezen voor een Hebban Leesclub. Samen met 15 andere mensen lazen we het boek en gingen het daarna bespreken. En dit boek was echt enorm verrassend! Toen ik het uit had, bleef het verhaal nog meerdere dagen in mijn hoofd spoken. Dit boek moet je lezen!

Zonder mij – Dani Atkins

Hou je van emotionele boeken? Zoek dan niet verder en lees dit boek! Het zit zo goed in elkaar en sleept je vanaf de eerste bladzijde het verhaal in. De hoofdpersonen zijn goed uitgewerkt en er zitten een heel aantal onverwachte wendingen in het boek. Ik was zeer verrast.

Mijn recensie kun je hier vinden.


Wat zijn jouw favorieten van de eerste helft van het jaar? Laat het me weten in de reacties. 

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge