Lijstjes

9 boeken waar ik naar uit kijk

9x waar ik naar welke boeken ik uit kijk voor 2023

Alsof ik niet genoeg boeken meer heb liggen om te lezen, heb ik een overzichtje gemaakt van de boeken waar ik naar uit kijk. Alle boeken komen in de komende 5 maanden uit. Benieuwd welke boeken er op mijn lijstje staan? Kijk dan snel verder.   

Disclaimer: de verschijningsdata kunnen nog veranderen. 

 

Things we left behind – Lucy Score – 5 september

Deel 3 in de Knockemout serie. Deel 1 las ik eerder dit jaar al en deel 2 staat nog op mijn TBR. Toch ben ik erg benieuwd naar het verhaal van Lucian. We hebben hem ook al leren kennen in boek 1 en dat heeft mijn erg nieuwsgierig gemaakt.

The long game – Elena Armas – 5 september

Eerlijk? Eigenlijk zou dit boek niet op mijn lijstje moeten staan. Ik heb namelijk nog niks gelezen van Elena Armas, maar heb al wel 2 boeken van haar in huis. En zet nu ook nog een derde op mijn TBR. Maar ook The long game klinkt gewoon als écht iets voor mij. Misschien moet ik met mezelf afspreken dat ik dit boek pas mag kopen, als ik één van haar andere boeken gelezen heb. Dat lijkt me een goed plan.

You Again – Kate Goldbeck – 12 september

Van enemies-to-friends-to-lovers, dat klinkt als iets wat ik wel leuk ga vinden. Verder is dit een redelijk impulsieve toevoeging aan mijn lijst, maar ik wil dit boek gewoon graag een keertje lezen.

From Paris, in love – Elodie Colliard – 26 september

Dit is zo’n boek waarbij ik verliefd werd op de cover. Wat een plaatje! Leni Kauffman, de ilustrator, heeft ooit dit boek gedeeld op Twitter en ik was op slag verliefd. De synopsis sprak me daarnaast ook nog aan en nu ben ik heel nieuwsgierig naar dit boek.

Wildfire – Hannah Grace – 3 oktober

Dit boek is van de schrijfster van Icebreaker, een boek dat ik ook nog graag zou willen lezen. Dit klinkt ook erg goed, dus ik heb het boek gewoon al op mijn TBR gezet.

10 things that never happened – Alexis Hall – 17 oktober

Een nieuw boek van de auteur van Boyfriend Material. Ondanks dat ik Husband Material nog moet gaan lezen, heb ik dit boek toch al op mijn lijst gezet. Het klinkt heel goed.

The Graham Effect – Elle Kennedy – 31 oktober

Een nieuwe Elle Kennedy! Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje bang ben voor dit boek. Ik ben gek op haar eerdere boeken, bijvoorbeeld de hele Off Campus serie. Maar toen schreef ze het boek Good Girl Complex, wat ik dan weer verschrikkelijk vond. Ik heb dat boek zelfs 1 ster gegeven. En de rest van die serie heb ik dan ook niet opgepakt. The Graham Effect gaat weer over sporten (hockey!) en een campus, zoals in de Off Campus serie, dus het komt vast goed!

Check & Mate – Ali Hazelwood – 7 november

De boeken van Ali Hazelwood vind ik tot nu toe allemaal goed. Heel benieuwd hoe haar YA debut zal zijn. Het zal wel gek zijn om niet meer te lezen over de academische wereld, maar misschien weet ze me wel te verrassen met dit boek.

The fake mate – Lana Ferguson – 5 december

Last but not least, een boek redelijk uit mijn comfortzone, namelijk een boek over mensen die in wolven veranderen. Het klinkt als een lekker romantisch verhaal, inclusief fake dating. Hier ben ik erg benieuwd naar.


Heb jij deze boeken al op je TBR staan?

5 Comments

  1. Wat leuk zo’n lijstje! Ik weet echt weinig van YA boeken. Ik lees ze regelmatig, maar meestal omdat ik ze toevallig tegen bij de bieb tegenkom. Hoe weet jij welke nieuwe boeken uitkomen en welke leuk zijn?

    1. Hoi Ann, goede vraag! Ik heb een account op Goodreads, een website vol boeken, waar ik de boeken dan tegenkom. Daar is ook een kopje ‘New releases’, waar ik vooruit kan kijken naar de komende maanden en dan kan zien of er een nieuw boek uitkomt van een auteur waarvan ik al gelezen heb. Verder vind ik ook veel nieuwe boeken op Instagram, waar auteurs hun eigen boek laten zien of waar een boek wordt gepromoot door de uitgeverij of door een bookstagrammer. Kortom, eigenlijk overal wel!

  2. Wat een veel belovende boeken staan hier tussen zeg, echt helemaal iets voor jou! Je maakt me weer helemaal enthousiast om te gaan lezen 🙂 En die cover van From Paris, in Love: I’m obsessed – zo mooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge