Lijstjes Tips

9x de fijnste zomer boeken

It ends with us Colleen Hoover

Wat een heerlijk weer is het de afgelopen maand geweest. Mij kon je de afgelopen tijd met een boek op de schommelbank verwachten. Ik hou van lezen in het zonnetje en als het te warm wordt zoek ik de schaduw weer op. Vandaag deel ik mijn 9 boekentips voor de zomer, want onze TBR is nog niet groot genoeg, haha! 

Samen Julie Cohen Recensie

 • Samen van Julie Cohen

Dit vond ik zo’n prachtige roman! Het boek gaat over Robbie en Emily die al lang samen zijn. Op een dag verdwijnt Robbie zomaar. Waarom gaat hij weg? In het boek ga je terug in de tijd en kom je een heleboel geheimen van het stel kennen. Ik vond dit een erg bijzonder boek, ook omdat je terug in de tijd gaat. En Robbie en Emily zijn echt beide geweldige personages!

 • Verleiding (De Royals #1) van Erin Watt

De Royals konden niet ontbreken op dit lijstje. Pasgeleden ben ik begonnen in het eerste deel en ondertussen heb ik het tweede deel ook al verslonden. De Royals zelf zijn erg leuk, maar ook Ella mag er zijn. Zij is niet bang om voor zichzelf op te komen en dat doet ze dan ook zeker. Deze serie is mijn guilty pleasure en ik kan niet wachten totdat ik straks deel 3 in het zonnetje kan gaan lezen.

 • Stilte van Mia Sheridan

Dit vond ik zo’n fijn boek! Het boek volgt het verhaal van Bree en Archer. Beide geweldige personages met hun eigen problemen. Ik zat meteen middenin het verhaal en kon echt niet stoppen met lezen. Dit is zo’n boek waar je aan moet beginnen zonder te veel te weten.

 • Duet met jou van Dani Atkins

Dit is het eerste boek dat ik voor mijn blog recenseerde en ik was er echt dol op. De verhaallijnen van 2 stellen zijn op een heel speciale manier met elkaar verbonden.

 • Nooit meer bang van Gaby Rasters

Dit boek behandelt hele mooie onderwerpen, namelijk vriendschap, hoop en van jezelf houden. Het verhaal volgt 2 vrouwen na de aanslag op het vliegveld in Brussel. Heel erg bijzonder!

 • De deal van Elle Kennedy

Dit is een heerlijke new adult. Het verhaal volgt Garrett en Hannah. Zij wil een jongen jaloers maken en hij moet een goed cijfer halen voor filosofie. Ze besluiten een deal te sluiten en elkaar te helpen.

2018-05-16-03-56-37-21-e1531248977571.jpg

 • Vallen van Jackie van Laren

Dit is zo’n boek waarvan ik niet gedacht had dat ik het leuk zou vinden, maar die mij toch erg verraste. De schrijfstijl is lekker vlot en de personages zijn echt geweldig!

 • Nieuwe Maan van Sarah Crossan

Na het succes van Een was ik super nieuwsgierig naar de andere boeken van deze schrijfster. En dit is weer zo mooi! Echt een aanrader als je Een van haar ook zo mooi vond.

 • It ends with us van Colleen Hoover

En natuurlijk kan mijn favoriete schrijfster niet ontbreken op dit lijstje. Elk boek van Colleen Hoover is geschikt voor de zomer, maar deze al helemaal. Dit boek is echt adembenemend mooi en heel erg intens.

Heb jij nog zomertips? Laat het me weten in de reacties. 

 

0 Comments

 1. Hey Marieke,
  Wat een heerlijke zomerlijsr heb je gepost. Stuk voor stuk prachtige titels en ja, Colleen Hoover en Mia Sheridan zijn topschrijfsters! eens!
  Een leestip: romanseries van Rebecca Yarros: Renegade serie boek 1 Wilder (als ebook only nu) en zeker ook de LUX serie van Jennifer Armentrout! Romance icm met fantasy. Heerlijke series om in weg te dromen met geweldige heroïnes. Veel plezier!

   1. Jaaa de Renegades van Yarros en Lux van Armentrout zijn allebei vette aanraders! Leuk lijstje inderdaad, ik heb alleen ‘Nieuwe maan’ nog niet gelezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge