Lijstjes

9x mijn zomerse TBR 2019 | bibliotheek

Zomerse TBR bibliotheek |Marieke's Books

De zomer is de periode waarin ik heerlijk veel kan lezen. Elk jaar weer maak ik een lijst aan boeken die ik graag wil lezen. Zo ook dit jaar. Ik heb ze onderverdeeld in bibliotheek en eigen boeken. Binnenkort kun je dus mijn lijstje van eigen boeken verwachten. Benieuwd welke boeken van de bibliotheek ik wil lezen? Lees dan snel verder!

  • Zomer in het Duincafé – Debbie Johnson

Dit boek zag ik voorbijkomen op Instagram en het heeft zo’n vrolijke cover! Hoog tijd dus dat ik het verhaal eens ga lezen.

  • De meisjesmagneet – Jackie van Laren

Ik heb nog maar 2 boeken van Jackie gelezen, namelijk Vallen en Opstaan, maar ik weet nu al dat ik fan ben! Op mijn lijstje met eigen boeken zul je dan ook nog 4 andere boeken van haar voorbij zien komen. De meisjesmagneet zag ik liggen bij de bibliotheek en besloot ik meteen mee te nemen.

  • Het eindeloze strand – Jenny Colgan

Vorige zomer las ik Café Zon & Zee en dat was een super zomers boek. Het leek me dan ook wel een goed idee om Het eindeloze strand deze zomer te gaan lezen. Misschien neem ik het boek zelfs wel mee op vakantie, net als vorig jaar.

  • Flirten met de baas – Natasha Madison

Dit boek zag ik voorbijkomen bij de nieuwe aanwinsten van de bibliotheek en het klinkt als een heerlijk luchtig boek. Ideaal voor de zomerse maanden dus!

  • Het eeuwige leven – Matt Haig

Ik heb dit boek al zo vaak in mijn handen gehad. Hoog tijd om het boek eens te gaan lezen. Hopelijk kom ik er deze zomer eindelijk aan toe, want het verhaal klinkt zo ontzettend tof.

  • Tijdbom – Joelle Charbonneau

Ik las een poos geleden de recensie van Odette op de blog van Monica en ik werd erg enthousiast over dit boek. Toch ‘vergat’ ik het boek een beetje. Totdat ik het boek in de kast zag staan bij de bibliotheek. Die ga ik deze zomer lezen!

  • Body positive power – Megan Jayne Crabbe

Dit boek zie ik regelmatig op Instagram voorbijkomen en ik ben erg benieuwd naar de inhoud van dit boek. Ik lees niet zo vaak non-fictie, maar voor dit boek durf ik wel een uitzondering te maken.

  • The Empress – S.J. Kincaid

Samen met Odette las ik het eerste deel van deze serie. We vonden het allebei een tof boek, maar besloten het tweede deel niet te gaan lezen.

  • Niet te stoppen – Angie Thomas

The hate u give heb ik nooit zelf gelezen, maar mijn zusje wel. Zij was best wel kritisch en dat zorgde ervoor dat ik het boek nooit opgepakt heb. Nu het nieuwe boek van Angie Thomas in de bieb te krijgen was, besloot ik die toch meteen te reserveren. Hopelijk kan ik ‘m deze zomer lezen!

Welke boeken hoop jij deze zomer te gaan lezen? Of kijk je waar je zin in hebt?

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge