Recensies

Before I let go – Kennedy Ryan

Rond de Kerst was ik in Londen, waar ik een paar boeken kocht. Één daarvan is Before I let go en ik heb het boek afgelopen maand uitgelezen. En omdat ik vind dat iedereen dit boek moet lezen, is hier mijn recensie!

Waar gaat Before I let go over?

Their love was supposed to last forever. But when life delivered blow after devastating blow, Yasmen and Josiah Wade found that love alone couldn’t solve or save everything.

It couldn’t save their marriage.

Yasmen wasn’t prepared for how her life fell apart, but she’s is finally starting to find joy again. She and Josiah have found a new rhythm, co-parenting their two kids and running a thriving business together. Yet like magnets, they’re always drawn back to each other, and now they’re beginning to wonder if they’re truly ready to let go of everything they once had.

Soon, one stolen kiss leads to another…and then more. It’s hot. It’s illicit. It’s all good—until old wounds reopen. Is it too late for them to find forever? Or could they even be better, the second time around?

Wat vond ik er van?

Het is lang geleden dat ik zo gegrepen werd door een boek. Yasmen en Josiah zijn een paar jaar terug gescheiden, maar komen elkaar in het dagelijks leven nog vaak tegen. Natuurlijk bij alle activiteiten rondom hun kinderen, maar ook bij hun gezamenlijke restaurant. Zo kunnen ze elkaar niet ontlopen, hoe graag ze dat misschien zouden willen.

Before I let go is een heel pijnlijk, maar ook een heel mooi boek. De personages zijn compleet gebroken, maar doen er alles aan om er bovenop te komen. En tussen de regels door voel je hun liefde voor elkaar. Yasmen en Josiah zijn dan wel uit elkaar, ze geven nog steeds heel veel om elkaar.

En daar draait het hele boek eigenlijk om. Twee mensen die zo goed bij elkaar passen, maar die door omstandigheden toch uit elkaar zijn gegaan. Is er een mogelijkheid dat ze ooit weer bij elkaar komen? Aan het begin van het boek dacht ik even: ‘Geef gewoon toe dat het een fout was en kom weer bij elkaar!’ Maar langzaamaan leer je hun achtergrondverhalen kennen en snap je de twijfels beter. Er is zoveel gebeurd tussen deze mensen. Ook worden hun keuzes logischer.

Dit boek greep me vanaf de eerste bladzijde en heeft me niet meer los gelaten totdat ik het dichtsloeg. Ik was oprecht teleurgesteld toen ik dit boek uit had. Het is rauw en pijnlijk, maar ook hoopvol en liefdevol. Gelukkig is dit een eerste deel in een serie, dus er komen nog meer mooie verhalen aan.

Dit boek heeft me omvergeblazen en het krijgt zeker 5 sterren! Mocht je Engels lezen, overweeg dan eens om dit boek op te pakken. En ik hoop enorm dat dit boek opgepakt wordt door een Nederlandse uitgeverij, zodat het een nog groter bereik krijgt. Dit boek wil je lezen!

Before I Let Go (Skyland #1) – Kennedy Ryan – Forever – 400 blz – ★★★★★

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge