Haul

Biebbuit oktober 2019

Biebbuit boeken oktober 2019 | Marieke's Books

Na de maand september waarin ik meedeed aan #leesuiteigenkast, mocht ik deze maand eindelijk de bibliotheek weer in. Ik besloot meteen een heel aantal boeken mee te nemen. Benieuwd welke dat zijn? Kijk dan snel verder. 

 

Everless & Evermore – Sara Holland

Dit is een serie die ik al een lange tijd wil lezen, maar telkens maar niet aan toe kwam. Nu zag ik ze allebei in de bibliotheek staan, naast elkaar en na lang twijfelen nam ik ze toch maar mee. Ik heb al een poosje geen fantasy meer gelezen, dus ik ben er wel weer aan toe. Hopelijk is dit een toffe serie.

Verkikkerd – Lisette Jonkman

Verkikkerd is nog een boek dat al forever op mijn TBR stond. Daarnaast was het ook nog het maandboek bij BooksEverAfter. Het perfecte excuus om het boek mee naar huis te nemen en nu eindelijk te lezen.

Biebboeken buit oktober 2019 | Marieke's Books

Het royal highness – Rachel Hawkins

Na het leuke boek Royals, ben ik helemaal klaar voor deel 2. Erg benieuwd naar een nieuw verhaal in deze wereld.

Dit is hoe het ging – Astrid Bonstoppel

Na zo veel goede recensies op Goodreads, kon ik dit boek niet meer laten liggen. Het is daarnaast ook nog eens niet zo dik, dus ik verwacht het binnenkort al uit te hebben.

 

Truth or dance & Break a leg – Chinouk Thijssen

Na alle enthousiaste verhalen over de boeken van Chinouk, kon ik natuurlijk niet achter blijven. Ik zag dat de eerste 2 delen van haar trilogie al te reserveren waren en ze kwamen zelfs tegelijk binnen. Zin in! Hopelijk heeft de bibliotheek snel deel 3 binnen. Dan kan ik alles meteen achter elkaar door lezen.

Vroeger is alles wat ik van je heb – Adam Silvera

Na de tip van Marleen, zette ik dit boek op mijn TBR en reserveerde ik het boek ook meteen bij de bibliotheek. Hij was heel snel binnen en ik kan echt niet wachten. Hopelijk vind ik dit boek net zo mooi als dat zij het vond.

Welke boeken heb jij thuis van de bibliotheek?

 

3 Comments

  1. Op dit moment geen, sinds ik ook vooral meer uit eigen kast wil gaan lezen. Begon het nu echt een beetje onzin te vinden van mijzelf haha, zoveel eigen boeken en dan toch naar de bieb. Dus nu heb ik alleen een dvd’tje geleend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge