Haul

Biebhaul april 2018

biebhaul april 2018

Deze maand ben ik weer een aantal keer naar de bibliotheek geweest. Zoals je wel weet ben ik groot fan! Dat kun je lezen in dit artikel. Ik nam ook deze keer weer een aantal pareltjes mee. Kijk je mee?

Eerst even een kleine disclaimer: ik neem altijd super veel boeken mee van de bibliotheek, maar dat betekent niet dat ik ze ook zal lezen. Zo heb ik van deze biebhaul tot nu toe nog maar 2 boeken gelezen.

De Royals, De beer en de nachtegaal boek review

De Royals van Erin Watt

Al mijn Goodreads vrienden zijn fan, dus ik besloot dit boek maar eens te gaan reserveren. En ik ben stiekem al begonnen en ik moet zeggen, tot nu toe vind ik het erg leuk! Het leest heerlijk vlot en ik vind de familie dynamiek bij de Royals ontzettend interessant. Ik ben heel benieuwd naar hoe dit verhaal zich gaat ontwikkelen.

De Beer en de Nachtegaal van Katherine Arden

 

Die cover!! Zodra ik dit boek online voorbij zag komen, wist ik dat ik dit boek wilde lezen. Ik ben echt verliefd op die mooie voorkant! Ik weet eerlijk gezegd niet echt waar het verhaal over gaat, maar dat ga ik vanzelf merken.

List en Leugens van Leigh Bardugo

List en Leugens staat echt al forever op mijn TBR! Op Instagram hebben we een groepje waarmee we het boek binnenkort gaan buddyreaden. Ik heb er enorm veel zin in, want ik heb echt super veel goede verhalen al gehoord.

In het diepe van Estelle Maskame

Ik was geen fan van het eerste boek van de DIMILY serie en die serie heb ik dan ook niet uitgelezen. Omdat ik de schrijfster alsnog een kans wil geven, heb ik dit boek van haar meegenomen. Hopelijk is deze beter dan haar eerste serie. Heel benieuwd naar!

Ik heb enorm veel zin om deze boeken te gaan lezen. Hopelijk kom ik aan al deze boeken toe. We zullen het gaan het zien! Vanaf vandaag ga ik proberen minder boeken bij de bibliotheek te lenen en eerst meer van mijn eigen boeken te lezen. Want ik heb zelf ook een aantal super mooie boeken.

Heb jij al een boek van deze stapel gelezen? En wat vond je ervan?

0 Comments

  1. Leuke boeken heb je meegenomen! Ik vond List&Leugens echt geweldig <3 Zeker een van mijn favoriete boeken. Ik ben nog steeds erg benieuwd naar De Royals..

    1. Oeh, List&Leugens stond al hoog op mijn TBR, maar nu m├│et ik hem echt gaan lezen. En jij moet echt de Royals gaan lezen ­čśë Die heb ik gisteren uitgelezen en die is goeeed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge