Haul

Biebhaul augustus 2018

bibliotheek haul

Het is weer tijd voor een biebhaul. Bereid je alvast voor: het is echt een gigantische stapel! Ik vind het heerlijk om veel boeken thuis te hebben, dan heb ik nog wat te kiezen. 

Oprecht & Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover

Ik wil de boeken van Colleen nu eens in het Nederlands gaan lezen. Ik heb haar boeken namelijk alleen nog maar in het Engels gelezen en vroeg me af of haar boeken net zo mooi zijn in het Nederlands. Ook wil ik gewoon graag weer eens een boek van haar lezen, want ze zijn zo goed allemaal!

Heel me (Touching Julliette #4) van Tahereh Mafi

Deel 1 tot en met 3 heb ik al gelezen en nu is het dan eindelijk tijd voor deel 4. Hopelijk ben ik niet al te veel vergeten en is dit boek net zo leuk als de eerste 3 delen.

Zeven perfecte dagen van Rosie Walsh

Dit boek zag ik vaak voorbijkomen op Nederlandse boekenblogs, maar ik stelde het lezen ervan voor me uit. Totdat ik het boek bij de bibliotheek zag liggen. Yes, die neem ik mee!

WhatsApp Image 2018-08-22 at 15.17.10

The hate u give van Angie Thomas

Dit boek zie ik continu voorbijkomen op blogs en instagram. Toen ik het boek zag staan bij de bieb, heb ik het dan ook meteen meegenomen. Die ga ik lezen! Ik ben al begonnen, maar ik ben nog niet zo ver. Ik heb erg hoge verwachtingen!

De donkere kroon ( De glazen troon #2 ) van Sarah J. Maas

Deel 1 heb ik aan het begin van dit jaar gelezen en nu wil ik graag verder in deze bijzondere wereld.

De hof van doorns en rozen serie van Sarah J. Maas

De eerste 2 delen ga ik herlezen, zodat ik eindelijk deel 3 kan lezen. De novella heb ik ook al gereserveerd bij de bieb, dus die ga ik dan binnenkort ook lezen. Ik was de vorige keer echt helemaal gek op deze boeken. Hopelijk zijn ze deze keer weer net zo leuk!

Mijn haul is weer gigantisch. Hopelijk kan ik er lekker veel boeken van gaan lezen voordat ik ze weer terug moet brengen naar de bieb. Welk boek moet ik hiervan nou echt gaan lezen volgens jou? Laat het me weten in de reacties!

 

0 Comments

  1. The hate u give! Gauw lezen voor de film uitkomt 😉 Oh en Sarah J Maas heb ik ook thuis liggen, maar moet er nog aan beginnen… Heb wel echt veel goede dingen gehoord, en jij bent ook al zo positief :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge