Haul

Biebhaul juli 2018

Yes, het is weer tijd voor een nieuwe biebhaul! Deze maand krijg ik eindelijk vakantie en ik kijk er zo naar uit. Op dit moment ben ik nog druk bezig met de laatste tentamens van dit collegejaar, maar maandag 9 juli is gelukkig de laatste. Zodra ik vakantie heb, ben ik van plan mijn TBR kleiner te maken en daarvoor heb ik alvast een paar boeken uit de bieb gehaald. Kijk je mee?

Processed with VSCO with  preset

De wezens van Mait Haig

Een vriendin van mij is ontzettend enthousiast over dit boek, dus ik besloot het ook maar mee naar huis te nemen. Meestal hebben we wel dezelfde boekensmaak, dus ik ben benieuwd. Eerlijk gezegd heb ik echt geen idee waar het boek over gaat, maar ik ga me laten verrassen.

 

Geheimen van Erin Watt

Eindelijk was het derde deel binnen bij de bibliotheek! Deel 1 en deel 2 vond ik echt super tof en ik hoefde dan ook niet lang na te denken. Hups, mee naar huis! Ik ben zo benieuwd hoe het verhaal verder gaat. Deel 2 eindigt namelijk echt met een grote cliffhanger. Snel verder met deze serie.

They both die at the end van Adam Silvera

Dit boek zie ik echt overal voorbijkomen. Instagram en Goodreads houden er niet meer over op. Toen ik zag dat de bibliotheek hem binnen had gekregen, heb ik hem dan ook meteen gereserveerd. En yes, hij is er! Na deze zomer weet ik eindelijk waar iedereen zo lyrisch over is.

Processed with VSCO with hb1 preset

Nieuwe maan van Sarah Crossan

Na Een, het eerste boek dat ik van haar las, is er dan nu Nieuwe maan. Ik ben ontzettend benieuwd of de speciale schrijfstijl van Sarah Crossan me weer zo kan verrassen.

Het probleem met voor altijd van Jennifer L. Armentrout

Dit is zo’n boek dat al een eeuwigheid op mijn lijstje stond, maar waarbij ik gewacht heb op de Nederlandse vertaling. Ik ben al begonnen en tot nu toe vind ik het een erg goed boek. Wel ben ik nieuwsgierig waar het verhaal heen gaat, want op dit moment heb ik echt geen idee hoe de overige 300 bladzijden gevuld gaan worden.

Wat is het laatste boek dat jij bij de bibliotheek haalde? 

0 Comments

  1. Ik hoor super goede geluiden over Haig maar heb nog nooit iets van hem gelezen. Ik ben ook nog wel benieuwd naar De Wezens. Als laatste heb ik Lady Mechanika en De Kroon van Heksenhout deel 2 van Tad Williams uit de bieb gehaald. 🙂

  2. They Both Die At The End en Nieuwe Maan zijn echt fantastisch, zeker lezen! 😀 Alvast veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge