Haul

Biebhaul juni 2018

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen ben ik bezig met project eigen boekenkast. Maar ik kon het toch niet laten om even bij de bibliotheek binnen te kijken. Natuurlijk ging ik niet zonder boeken naar buiten. Vandaag laat ik je zien welke boeken mee naar huis gingen. 

2018-06-02-01-08-54-1.jpg

Een goede kans van Sarah Moore Fitzgerald

Dit is boek is van de zelfde schrijfster als De Appeltaart van Hoop. Die vond ik zelf erg mooi, dus ik ben erg benieuwd naar dit boek van haar. De cover is ook lekker kleurrijk, dus hij viel goed op in de bibliotheek.

Hij, hij en ik van Kristan Higgins

Dit boek zag ik op een tafel liggen en de cover sprong er echt uit. Na het lezen van de achterkant, besloot ik hem mee te nemen naar huis. Erg benieuwd naar! Lijkt me een ideaal verhaal om te lezen in het zonnetje op een zaterdagmiddag.

Bieb boeken

De tien wensen van Lucy Harte van Emma Heatherington

Op de blog van Tina kwam ik een ontzettend mooie recensie tegen van dit boek. Ik besloot het boek dan ook meteen te reserveren en nu is ‘ie er eindelijk. Het klinkt als een heel erg ontroerend boek en ik ben ontzettend nieuwsgierig.

Nooit meer bang van Gaby Rasters

Nog zo’n ontzettend ontroerend boek. Ik denk dat het door de zomer komt, dan heb ik altijd meer zin in romantische boeken. Dit boek zag ik op verschillende blogs voorbijkomen en het sprak me heel erg aan. Hups, reserveren! Ik ben er ondertussen al in begonnen en tot nu toe vind ik hem erg fijn geschreven.

2018-06-02-01-08-53-1.jpg

Jane Eyre van Charlotte Brontë

Deze klassieker zijn Priss en ik van plan te gaan buddyreaden binnenkort. Stiekem ben ik wel een beetje onder de indruk van het boek. Het is en ontzettend groot en dik (538 bladzijdes) en daarnaast is de voorkant nou ook niet echt interessant. Hopelijk is het verhaal beter dan de cover.

Welkwoud van Tahereh Mafi

Ik ben nog steeds bezig in Furthermore, maar besloot dit boek alvast mee te nemen uit de bibliotheek. De cover vind ik in ieder geval al heel erg tof.

Hopelijk kom ik er aan toen om deze boeken deze of volgende maand te lezen. We gaan het zien. Kom jij vaak in de bibliotheek?

 

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge