Haul

Biebhaul maart 2019

biebhaul maart 2019 | Marieke's Books

Ondanks dat ik mezelf voorgehouden had om vooral eigen boeken te lezen, kon ik het niet laten om alsnog een bezoekje aan de bibliotheek te brengen. Benieuwd welke boeken ik in huis heb en waarom ik juist voor deze boeken heb gekozen? Lees dan snel verder. 

Rebel en Nova (#2 en #3 in de Renegades serie) -Rebecca Yarros

Voor een Hebban leesclub mocht ik Wilder, het eerste deel van deze serie, lezen. Ik ben echt super enthousiast over dit boek en binnenkort komt de recensie er van online. Eerst even de leesclub-discussie afmaken, dan komt ‘ie. Omdat ik zo enthousiast was door deel 1 besloot ik meteen deel 2 en 3 te reserveren bij de bibliotheek. Ze waren daar net nieuw binnen en ik stond als eerste in de wachtrij. Diezelfde week nog had ik beide boeken al binnen van de bieb. Ik ben echt super excited voor deze boeken!

biebhaul maart 2019 | Marieke's Books

Kleine brandjes overal – Celeste Ng

Dit is het maandboek bij mijn boekenclub Books Ever After en ik heb besloten dat ik deze maand ga proberen mee te lezen. Ik hoorde al dat het niet echt een snel verhaal is, maar dat het wel heel erg goed in elkaar zit. Meestal ben ik niet zo van de ‘langzame’ verhalen, maar misschien is dit boek wel een uitzondering. Ik heb al een heleboel positieve verhalen gehoord, dus ik ben benieuwd!

De kaart der dagen – Ransom Riggs

Als laatste nog het 4e deel in de bijzondere kinderen-serie. De eerste 3 delen heb ik echt verslonden en kregen allemaal 5 sterren. Toen ik zag dat dit boek binnen was bij de bibliotheek, heb ik het ook meteen opgehaald. In de bibliotheek heb ik al een klein beginnetje gemaakt en ik merk dat ik veel personages vergeten ben helaas. Eerst maar eens een korte samenvatting opzoeken van de eerdere delen en daarna begin ik in dit boek. Hij is wel ontzettend dik, wat me ook wel een beetje afschrikt. Maar als ik afga op de vorige boeken, dan vlieg ik vast en zeker ook door dit deel heen.

Heb jij een bibliotheek abonnement? Zo ja, heb jij dan ook altijd zoveel boeken van de bibliotheek thuis? Laat het me weten in de reacties. 

 

 

 

0 Comments

  1. Ik ben grootafnemer bij de bibliotheek! Vaste klant, ik kom er minstens 1 keer per week. Op dit moment 6 boeken en een seizoen van een serie (dvd) thuis, en ik heb nog 5 reserveringen voor boeken uitstaan… Dus ik ‘moet’ doorlezen en die bieb moet opschieten met mijn reserveringen brengen!

  2. Hoewel ik normaal gesproken best vaak naar de bibliotheek toe ga, is het wel al een tijdje geleden! Ik wil het binnenkort wel weer doen, maar wil ook nog even mijn ongelezen boeken in mijn boekenkast wegwerken, dus ik denk dat de bieb maar even moet wachten, haha.
    Bij de YA Spot van Hebban kan je trouwens een samenvatting vinden voor de hele trilogie 🙂 : https://www.hebban.nl/spot/youngadultclub/nieuws/samenvattingen-miss-peregrines-home-for-peculiar-children

    1. Wow, super fijn! Dankjewel! En eigenlijk wil ik ook alle ongelezen boeken uit mijn boekenkast nog lezen, maar soms heb ik gewoon zin in een boek dat er niet in staat. Dan ‘moet’ ik maar weer naar de bieb 😉

  3. Ik neem mij altijd voor om boeken te lezen uit mijn kast maar uiteindelijk beland ik telkens om de zoveel weken in de weken in de bibliotheek ‘gewoon even binnenspringen’ en dan kom ik thuis met een stuk of 8 boeken. Tja. Onweerstaanbaar die bibliotheken 😉

    1. Haha, zo herkenbaar! Ik kan er ook niet ‘zomaar even binnenspringen’, want dan kom ik altijd met te veel boeken thuis.. Het is ook zo fijn, zo’n bibliotheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge