Haul

Biebhaul maart

boeken uit de bibliotheek

Ik ben groot fan van de bibliotheek, zoals je in dit artikel kan lezen. Vrijdag ging ik weer naar de bibliotheek en ik kwam zoveel leuke boeken tegen! Ik kon ze niet laten staan en nam het grootste gedeelte mee naar huis. Daarnaast had ik ook nog een aantal toffe boeken thuis al. Hoog tijd voor een biebhaul dus! Lees snel verder, dan zie je welke boeken ik allemaal mee nam.

boeken

  • Het laatste rijk van Brandon Sandersson. Ik las een hele toffe recensie op de blog van Rowan en dus besloot ik dit boek mee te nemen zodra ik hem zag staan.
  • De zon is ook een ster van Nicola Yoon. Ik lees zoveel goede recensies over dit boek, dus toen ik deze zag staan, moest ‘ie mee.
  • Drakendal van Scarlett Thomas. Odette was ontzettend enthousiast, dus toen ik dit boek zag tussen de nieuwe aanwinsten van de bibliotheek, besloot ik het meteen te reserveren.
  • Ik zal er zijn van Holly Goldberg Sloan. De blurb sprak me gewoon heel erg aan. En afgelopen week had ik net dit boek toegevoegd aan mijn TBR op Goodreads, dus dat was ook erg toevallig.
  • Mijn beeld van jou van Susan van Eyck. Heel benieuwd naar dit debut van een Nederlandse schrijfster.

boeken bibliotheek

  • Aan het hof van Eden van Joelle Charbonneau. Dit boek zag ik al 3 weken op rij bij de bibliotheek staan. En deze week besloot ik het mee te nemen, want ik ben toch wel heel erg benieuwd.
  • Geachte Mr. Knightley van Katherine Reay. Zo’n vrolijke cover, dit boek moest ik echt meenemen.
  • Vertrouw op mij van Jennifer L. Armentrout. Dit is het 6e deel van de serie en de andere delen vond ik super leuk. Dus dit boek heb ik meteen gereserveerd toen ik het op de website zag staan. Ik ben er ook al in begonnen en ik zat meteen middenin het verhaal.

Ik heb weer genoeg boeken thuis van de bibliotheek. Nu nog allemaal lezen. Soms vergeet ik mijn bieb-boeken en dan moet ik ze allemaal weer inleveren terwijl ik er maar 1 of 2 gelezen heb. Nu wil ik ze wel heel graag allemaal lezen, dus we gaan het zien.

Heb jij al een boek van deze stapel gelezen? En wat vond je ervan?

0 Comments

  1. Mooie boeken! De cover van Geacher Mr. Knightley is inderdaad erg mooi, ik ben benieuwd naar dat boek. Ik heb zelf alleen De Zon is ook een ster gelezen en ik vond het een leuk boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge