Recensies

Blogtour: SET (Romance Scores #2) – Liz Hartevelt, Marijke Vos en May Harper

Via Instagram werd ik gevraagd voor de blogtour van SET; een sport romance bundel met drie verhalen van bekende auteurs. Liefde en sport, dat is echt iets voor mij! Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder. 

Waar gaat SET over?

Balcontrole – Liz Hartevelt
Hartlyns passie is voetbal en daar heeft ze ook alles voor over. Voor dingen als de liefde heeft ze absoluut geen tijd. En dan ontmoet ze Bram, een jongen die een hattrick niet kan onderscheiden van een corner en een taakstraf uitvoert bij haar voetbalclub. Is hij de jongen die raak schiet en haar hart weet te raken?

Free Falling – Marijke Vos
Hersenloze kleerkasten die niks met woorden kunnen oplossen. Dat is wat Tess vindt van de mannen die MMA beoefenen in de sportschool waar haar zus haar tegen wil en dank mee naartoe sleept. Totdat ze de geheimzinnige Kai ontmoet, die vastberaden is haar het tegendeel te laten zien. En voelen.

Rebound – May Harper
Rivka zit totaal niet te wachten op haar lastige broertje Chaim, die haar en haar team komt bezoeken in Houston. Zeker niet nu ze een nieuwe coach heeft en ze vastbesloten is door zijn defence heen te breken. Als de coach onverhoopt bij Chaim op de kamer komt, denkt ze dat dit haar winnende worp is. Maar ze mist, en de rebound verandert het spel voorgoed.

Wat vond ik er van?

Ik ben altijd een beetje huiverig als ik verhalenbundels lees. Tot nu toe heb ik nog geen enkel boek gevonden waarbij ik alle verhalen leuk vond. Een voordeel van korte verhalen is dat je ze gelukkig zo uit hebt als je er niet zo’n fan van bent.

Ik kan SET niet in z’n geheel beoordelen, maar wel verhaal voor verhaal. Omdat het zulke korte verhalen zijn, kan ik niet in details treden want dan verklap ik al snel te veel. Het zijn dus korte recensies gelezen, hopelijk heb je er genoeg aan.

Balcontrole – Liz Hartevelt ★★
Helaas begon het boek niet echt denderend. Ik zat niet echt lekker in het verhaal en had eigenlijk niet zo’n klik met de hoofdpersonen. Daarnaast maakt Hartlyn nogal gekke keuzes die heel erg out of character voelden, en daardoor voelde het verhaal nogal ongeloofwaardig. Ik moest mezelf soms echt een beetje forceren om door te lezen, en dat is erg jammer.

Free Falling – Marijke Vos ★★★
In dit verhaal had ik veel sneller een band met de personages en ik zat ook lekkerder in het verhaal. Het verhaal was niet heel erg vernieuwend en nogal voorspellend, maar het las wel erg lekker weg. 

Rebound – May Harper ★★★★
Vanaf de proloog zat ik meteen in het verhaal, ik werd echt meteen gegrepen. May Harper heeft een hele fijne schrijfstijl en de personages waren erg goed uitgewerkt. Zelfs de achtergrondverhalen waren uitgebreid en dat in zo weinig bladzijden. Heel erg knap gedaan! Van dit verhaal zou ik graag meer willen, dus ik ga zeker meer werk van deze auteur opzoeken.

Conclusie: Ik denk niet dat verhalenbundel echt mijn ding zijn. Ook in dit boek had ik verhalen waar ik niet zo’n band mee had, maar omdat het dan zulke korte verhalen zijn, lees ik toch door. Als het een full-length boek zou zijn, dan zou ik het al veel sneller aan de kant leggen. Door deze verhalenbundel heb ik wel een auteur gevonden waar ik erg nieuwsgierig naar ben, namelijk May Harper. Misschien moet dat mijn doel worden als ik een verhalenbundel lees. Dan hoef ik niet elk verhaal leuk te vinden, maar dan ben ik gewoon op zoek naar auteurs met een fijne schrijfstijl. Voor nu hoef ik even geen verhalenbundel meer te lezen.

SET (Romance Scores #2) – Liz Hartevelt, Marijke Vos en May Harper – Tinteling Romance – 211 pagina’s – ★★★☆☆

Ik heb dit boek mogen ontvangen als recensie-exemplaar, waarvoor dank! Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op mijn recensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge