Lijstjes

Boeken die ik nog graag wil lezen in 2019

Boeken die ik nog wil lezen in 2019 Marieke's Books

Nog maar 2 maanden en een paar dagen te gaan en dan is 2019 al weer ten einde. Ik vond het dan ook hoog tijd om een lijstje te maken van de boeken die ik graag nog wilde lezen. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder.

Om mezelf niet te veel druk op te leggen, heb ik 3 boeken gekozen. Wel 3 boeken die ik dit jaar al meerdere keren in mijn handen heb gehad, maar nog niet aan toe ben gekomen.

De boekendief – Markus Zusak

de boekendief - Markus ZusakDit boek staat echt al super lang in mijn kast en nog veel langer op mijn TBR. Het is echt ernstig dat ik dit boek nog steeds niet gelezen heb. Ik ben er wel super nieuwsgierig naar, dus daarom heb ik dit boek op het lijstje gezet. Nu moet en zal ik het boek gaan lezen, want ik wil zo graag weten waar de hype vandaan komt.

Het is wel een hystorische roman, waar ik meestal niet zo van houd, en daarnaast is het boek ook nog eens heel dik. Nog een reden waarom ik maar 3 boeken op dit lijstje heb gezet.


Het tweede boek op mijn lijstje is:

Het laatste rijk – Brandon Sanderson

Het laatse rijk - Brandon SandersonDit boek heb ik al een heel poosje in mijn kast staan. Ik kreeg het ooit opgestuurd omdat ik een winactie gewonnen had bij Bianca van Bookalicious Journey. Ik was van plan het boek meteen te gaan lezen, maar dat is er helaas niet van gekomen. Het laatste rijk krijgt super goede recensies, maar omdat het een fantasy boek is, ben ik toch een beetje terughoudend. Daarnaast is ook dit boek ontzettend dik, dus dat maakt de stap, om het boek op te pakken, nog iets groter.


En als laatste op mijn lijstje is een boek dat ik nog niet zo lang in de kast heb staan, maar dat ik al zeker op 4 verschillende TBR’s heb geplaatst, namelijk:

The Unhoneymooners – Christina Lauren

The unhoneymooners - Christina LaurenDit boek heb ik gewonnen via Instagram, maar zoals je al kon lezen, ben ik er nog niet aan toe gekomen. En dat terwijl ik de cover zo lekker vrolijk vind en ik zo benieuwd ben naar het verhaal. Mijn doel is om dit boek nog te gaan lezen voordat het jaar voorbij is. Dat moet lukken toch?

Dit is een feelgood boek. Een genre wat ik best wel veel lees. Daarnaast is dit boek van Christina Lauren, wat ook nog een pluspunt is, want ik heb al meerdere boeken van deze schrijfsters gelezen. Dit komt vast wel goed!


Heb jij nog boeken die je graag dit jaar wil lezen? Laat het me weten in de reacties. 

8 Comments

  1. Ik wil heel graag nog lezen dit jaar:
    – Schilderslief van Simone van der Vlugt (nu in bezig)
    – De Kleuren van Magie van V. E. Schwab
    Verder ben ik niet zo van de TBR’s (vandaar dat die ook niet op mijn blog voorkomen) en lees ik vooral waar ik op dat moment zin in heb.

    1. Heerlijk om gewoon te lezen waar je zin in hebt. Ik heb dat ook een poosje geprobeerd, maar dat werkt toch niet zo fijn voor mij. Dan raak ik bedolven onder al mijn ongelezen boeken.

  2. Wilde dat ik wat meer energie/tijd had om een leuk boek te lezen. Heb er nog veel ongelezen in de kast staan. (Momenteel ben ik zelf bezig met de aanpassing v. mijn roman).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge