Nieuwe releases

Boeken waar ik naar uit kijk | september 2019

Nieuwe releases september 2019 | Marieke's Books

Er komen veel mooie boeken uit in september en ik besloot de boeken waar ik naar uit kijk op een rijtje te zetten. Benieuwd welke het zijn? Kijk dan snel verder.

hou me vast zoals ik was - Gaby Rasters | Marieke's Books10 september: Hou me vast zoals ik was – Gaby Rasters (Boekerij)

Gaby Rasters heeft me erg verrast met haar boek Nooit meer bang. Ik zat middenin het verhaal en kon het maar moeilijk wegleggen.

Nu komt ze met een nieuw boek, namelijk Hou me vast zoals ik was. Het klinkt als een hartverscheurend boek en ik weet niet of ik er emotioneel klaar voor ben. Toch ben ik erg nieuwsgierig naar dit boek, want Rasters schrijft erg fijn.

10 september: Misschien is het anders – David Yoon (Best of YA)misschien is het anders - David Yoon | Marieke's Books

Nicola Yoon is geen onbekende in de boekenwereld en nu heeft haar man, David Yoon, ook een boek geschreven. Het klinkt als hét perfecte boek voor mij en ik ben dan ook erg benieuwd naar het verhaal.

Wel ben ik stiekem een beetje bang dat hij ‘meelift’ op het succes van zijn vrouw, maar ik wil er graag achter komen of hij zelf ook goed kan schrijven.

de laatste brief - Rebecca Yarros | Marieke's Books17 september: De laatste brief – Rebecca Yarros (Zomer&Keuning)

Rebecca Yarros is een schrijfster waarvan ik al meerdere boeken gelezen heb en ik ben dan ook erg benieuwd naar haar nieuwste boek.

Het klinkt als hét perfecte boek voor mij en ik kan dan ook echt niet wachten. Een heleboel liefde en een sterke vrouw als hoofdpersoon. Kom maar op!

17 september: Het meisjesmanifest – Carlie van Tongeren (BlossomBooks)het meisjesmanifest - Carlie van Tongeren | Marieke's Books

Een boek over slutshaming klinkt als een erg belangrijk boek. Ik wil het boek dan ook erg graag lezen. Helaas heb ik nog geen tijd gehad om het eerdere boek van Carlie van Tongeren te lezen, maar die staat ook hoog op mijn TBR. Ik ben erg benieuwd hoe zo’n groot en belangrijk onderwerp verwerkt is in het boek.

het schaduwjaar - Kim Liggett | Marieke's Books17 september: Het schaduwjaar – Kim Liggett (Best of YA)

Op social media kun je al niet meer om dit boek heen. Veel bloggers zijn al razend enthousiast over Het schaduwjaar! Het klinkt als een ontzettend spannend boek en het lijkt me heel origineel.

Ik heb nog geen enkel boek van Kim Liggett gelezen, maar ben erg benieuwd naar dit verhaal. Hopelijk is het boek net zo goed als ik verwacht.


Naar welk boek kijk jij ontzettend uit? Laat het me vooral weten in de reacties. 

3 Comments

  1. De Laatste Brief heb ik nog in het Engels liggen, oeps! Ik kijk uit naar het tweede deel van The Handmaid’s Tale, Nocturna, Het Schaduwjaar en ben stiekem wel benieuwd naar Trinkets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge