Nieuwe releases

Boeken waar ik naar uitkijk | oktober 2019

Nieuwe releases oktober 2019 | Marieke's Books

Tijd voor een nieuwe maand. En er komen zo ontzettend veel mooie pareltjes uit in oktober! Erg slecht voor mijn portemonnee en misschien ook wel voor die van jou..  Kijk je mee?

Ik durf je niet te zeggen - Christina Lauren4 oktober: Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren (Xander Uitgevers)

Ik ben dol op de boeken van Christina Lauren en ik ben dan ook erg blij dat Xander Uitgevers besloten heeft weer een boek van ze te vertalen. Deze cover vind ik extra mooi, met die lieve kleurtjes. Erg benieuwd naar het verhaal van Hazel en Josh! De Engelse versie van dit boek staat al een poosje op mijn TBR.

9 oktober: Begin Again – Mona Kasten (Boekerij) begin again - mona kasten | Marieke's Books

Dit boek kwam ik al een aantal keer tegen op internet, maar ik had nog niet zo goed door dat het een nieuwe new adult was die vertaald werd naar het Nederlands. De Engelse titel helpt ook niet echt mee. De cover vind ik niet heel erg sprankelend, maar ik ben erg benieuwd naar de inhoud van dit boek. Een meisje dat opnieuw gaat beginnen in een nieuwe stad en een badboy waar ze bij intrekt? Echt iets voor mij!

Kerstmis in het Duincafé - Debbie Johnson (Boekerij) | Marieke's Books10 oktober: Kerstmis in het Duincafé – Debbie Johnson (Boekerij)

Na het geweldige deel Zomer in het Duincafé ben ik nu toch wel erg nieuwsgierig geworden naar meer. Wat ook tof is? Afgelopen zomer ben ik op vakantie geweest naar Dorset, in Engeland, en daar speelt dit verhaal zich af. Super grappig!

11 oktober: Birthday – Meredith Russo (Best of YA) Birthday - Meredith Russo | Marieke's Books

Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen idee heb waar dit boek over gaat, maar ik zie dit boek continu voorbij komen op Instagram en mijn interesse is nu toch geprikkeld. Dat er een Nederlandse vertaling van komt, is helemaal mooi, want ik lees liever Nederlands.

meer dan ooit - Marina Folkers | Marieke's Books15 oktober: Meer dan ooit – Marina Folkers (Zomer & Keuning)

Een nieuwe feelgood-roman van Nederlandse bodem, die ook nog eens over Frankrijk gaat? Count me in! Dit verhaal klinkt geweldig en ik ben er helemaal klaar voor. De cover vind ik een beetje lijken op de Nederlandse cover van Obsidian van Jennifer L. Armentrout. Zie je het ook? Die glinsters en die 2 silhouetten. Qua verhaallijnen lijken ze totaal niet op elkaar, maar het viel me toevallig op.

22 oktober: 10 blind dates – Ashley Elston (Van Goor) 10 blind dates - Ashley Elston | Marieke's Books

Zodra ik over dit boek hoorde, wist ik dat ik het wilde gaan lezen. 10 blind dates die door je familie worden geregeld? Dat kan alleen maar hele leuke taferelen opleveren. Daarnaast vind ik de cover ontzettend vrolijk en ik heb al meerdere positieve reviews gehoord (op BookTube), dus ik ben erg benieuwd.

Campus Crush - Lis Lucassen

31 oktober: Campus Crush & Campus Love – Lis Lucassen (Zomer & Keuning)

Last but not least, 2 nieuwe new adult boeken van Lis Lucassen. Ik heb al meerdere boeken van Lis gelezen en die vond ik altijd erg vermakelijk. Eind oktober komen er 2 tegelijk uit en ik kan niet wachten!


Er komen dus genoeg boeken uit. Naar welke boeken ben jij benieuwd? En heb ik nog belangrijke boeken gemist? Laat het me vooral weten in de reacties. 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge