Haul

Boekenbuit Engeland 2019

Lezend de zomer door - week 5 | Marieke's Books

en paar weken terug ben ik op vakantie geweest naar Engeland. Natuurlijk kon ik het niet laten en ben ik verschillende boekwinkels in geweest. Uiteindelijk ging ik met 5 boeken weer naar huis, dus ik ben goed geslaagd. Benieuwd welke boeken dat zijn? Kijk dan snel mee. 

We waren op vakantie naar Lyme Regis, een klein kuststadje in het zuiden van Engeland. In Lyme Regis waren een paar kleine boekwinkeltjes, met voornamelijk tweedehands boeken.

Ik sleepte Riko mee naar The Sanctuary Bookshop en zoals je op de foto hierboven kan zien, was het daar lekker vol. Riko is normaal niet zo’n fan van boekwinkels, maar wel van deze. Waarom? Omdat er overal in de winkels ook instrumenten stonden, zoals banjo, violen en electrische gitaren. Dus terwijl hij die aan het bekijken was, kon ik alle boekenkasten rustig bekijken.

In The Sanctuary Bookshop kocht ik uiteindelijk 2 boeken, namelijk Water for Elephants van Sara Gruen en Harry Potter and the secret chamber. Die laatste was een cadeautje voor mijn zusje, die graag de Harry Potter-serie in het Engels wil lezen.

Op het einde van onze vakantie gingen we ook nog naar Exeter, een grotere stad in de buurt van Lyme Regis. En wat kwam ik als eerste tegen? Een Waterstones! Natuurlijk moest ik even rondneuzen en natuurlijk kwam ik allerlei boeken tegen die ik graag wilde hebben.

Uiteindelijk nam ik (maar) 3 boeken mee, namelijk The Poet X van Elizabeth Acevedo, The Astonishing Color of After van Emily X.R. Pan en The names they gave us van Emily Lord. Erg blij met mijn boekenbuit en ik hoop ze in de maand september te gaan lezen.


Het is maar goed dat ik niet in Engeland woon, want ik zou echt veel te veel boeken gaan kopen. Er zijn bij de boekhandels zoveel titels die ik ook vaak voorbij zie komen op bookstagram, waardoor ik eigenlijk altijd wel een boek zou willen kopen.

Heb jij de laatste tijd nog leuke boeken toegevoegd aan je boekenkast?

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge