Haul

Boekenbuit september 2019

Boekenbuit september 2019 | Marieke's Books

In september deed ik mee aan #leesuiteigenkast, zoals je misschien wel weet. Een van mijn doelen voor die maand was om geen boeken te kopen. Aangezien dit artikel boekenbuit september 2019 heet, kan ik je alvast verklappen dat dat mislukt is. Kijk je mee naar de boeken die ik kocht?

Kringloop

Als eerste had ik een uitstapje met mijn moeder naar de kringloop. Ik kan daar niet zomaar eventjes naar binnen. Dat kan gewoon niet. Uiteindelijk liep ik met 3 boeken weer naar buiten.

Safe Haven – Nicholas Sparks (€1,50)

Ik hou van deze film, zo mooi! Daarnaast heb ik erg genoten van het lezen van the Notebook, dus ik wil meer boeken van Sparks lezen.

Twintig regels liefde – Rowan Coleman (€1,-)

Dit boek zag ik al meerdere keren bij de bibliotheek liggen, maar telkens had ik er geen tijd voor. Toen ik het boek bij de kringloop zag liggen voor een euro, kon ik het niet laten. Die moest mee naar huis!

The solitaire mystery – Jostein Gaarder (€0,75)

Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk niet weet waar dit boek over gaat. Ik vond de cover zo lekker vrolijk en ik zag dat het boek best wel prima recensies had op Goodreads. Het is al wel een iets ouder boek, dus ik ben erg benieuwd.

Boekenbuit september 2019 | Marieke's Books

Goodreads

Daarnaast zag ik op Goodreads nog Wilder Girls van Rory Power voorbijkomen in de groep Books Ever After. De vorige eigenaresse had het boek gelezen, maar vond het niet het houden waard en bood het daarom te ruil aan. Ik had niks om tegen te ruilen, dus heb ik het boek gewoon van haar overgekocht. En het toffe? Ik hoefde van haar alleen de verzendkosten te betalen.


In totaal betaalde ik dus €7,15 voor deze 4 boeken bij elkaar en ik ben er zo blij mee! Voor zo weinig geld mag ik best mijn book buying ban verbreken, toch?

De komende maanden ga ik écht even geen boeken kopen, dat moet. Eind december ga ik namelijk met een vriendinnetje naar Londen en dan moet ik natuurlijk wel een beetje geld gespaard hebben om daar in de boekwinkels rond te kunnen kijken.  Zo’n zin in!

Heb jij in september nog nieuwe pareltjes mogen toevoegen aan je collectie?

10 Comments

 1. Safe Haven vind ik prachtig! Ik raad je zeker ook The Last song en A walk to remember aan van hem. Wonderlijke boeken!
  Wilder Girls wil ik heel graag lezen!
  Een van de boeken die ik deze maand gekocht heb, was Dance or die van Chinouk Thijssens en Het vervloekte kind van JK Rowling want die had ik nog niet in het Nederlands :p

  1. Ik heb wel de films van The last song & A walk to remember gezien. Als de boeken net zo mooi zijn als de films, dat zit dat wel goed 😉
   En ik ga deze maand beginnen aan de serie van Chinouk, want ik ben nu toch wel heel benieuwd waar al die hype vandaan komt.

 2. Wat een goede kringloop heb jij, haha! Twintig Regels Liefde heb ik eens gelezen en is volgens mij best leuk van wat ik me kan herinneren. Wilder Girls lijkt me ook zo tof, hoop stiekem dat die nog vertaald gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge