Haul

Bookhaul september 2018

Boekenhaul september 2018 | Marieke's Books

In september zou ik geen boeken kopen, dat hoorde bij de challenge die ik aanging. Deed ik dat? Nee, totaal niet. In september kocht ik zelfs meer boeken dan dat ik de afgelopen 4 maanden bij elkaar heb gekocht.. Oeps! 

Eerst was er daar die actie van Bol. 2 Engelse young adults voor 15 euro. En laat ik nou net een cadeautje voor mijn zusje moeten hebben. Ik kocht voor haar 2 boeken met deze actie, maar toen was mijn verzending nog niet gratis. Ik moest dus wel 2 extra boeken voor mezelf kopen, zoals je ziet. Ik kocht Open Road Summer van Emery Lord & One Small Thing van Erin Watt. Voor mijn zusje kocht ik trouwens Eleanor & Park en Turtles all the way down.

WhatsApp Image 2018-10-03 at 15.35.28

Ook kreeg ik van HarperCollins Holland nog 2 boeken opgestuurd, waarvoor dank! Ik kreeg eerst Kleine grote liefde van Katy Regan.  De tekst op de voorkant zegt:

Een gezin dat uit elkaar valt en een klein jongetje dat ze weer bij elkaar probeert te brengen.

Dat klinkt als een boek voor mij! Daarnaast kreeg ik nog De afstand tussen jou en mij en de kersenboom van Paola Peretti. Dat boek heeft echt een prachtige cover, met een kersenboom voorop. Heel erg schattig. Deze maand kun je de recensies van deze boeken verwachten.

Boekenhaul september 2018 | Marieke's Books

Boekenfestijn

Eind september was het boekenfestijn weer in Nieuwegein. In maart is dit me zo goed bevallen, dat ik nu graag weer erheen wilde. Niet dat ik van plan was boeken te gaan kopen, maar ik wilde gewoon graag even rondsnuffelen. Maar ja, je weet hoe dat gaat. Zodra ik die hal binnenstapte, had ik met mezelf al een andere afspraak gemaakt. ”Oke, je mag alleen boeken kopen die én goedkoop zijn én die je heel leuk lijken én als je ze dan ook snel gaat lezen. (Dat laatste puntje is meestal nog wel moeilijk)

Bij de eerste tafels kwam ik meteen leuke boeken tegen, maar die liet ik nog even liggen. Stel nu dat ik verderop nog leukere boeken tegen zou komen?

Uiteindelijk ben ik weer teruggelopen naar de eerdere tafels en heb ik nog eens kritisch naar de boeken gekeken die me eerst leuk leken. Van de 8 gingen er uiteindelijk 6 mee naar huis. Erg netjes, als je bedenkt dat ik de vorige keer met 12 boeken naar huis ging.

Ik kocht:

  • Herinner mij – Ann Brashares (€6,50)

Dit boek lijkt me zo ontzettend tof! Ik ben er dan ook al in begonnen.

  • Het jaarboek – Deborah Copaken Kogan (€1,99)
  • Een alledaags verhaal over een alles omvattende liefde – Jessica Thompson (€2,50)

Dit boek kwam ik eerst op de gewone tafels tegen, maar toen was de kaft helemaal geschreurd. Ondanks dat het verhaal me heel leuk leek, heb ik hem toen toch laten liggen. Maar even verderop zag ik een pallet staan vol met dit boek. Hups, toen mocht er eentje mee naar huis.

  • Op blote voeten – Elin (€3,99)
  • Nobody – Marelle Boersma (€3,99)
  • Echt verliefd – Cathy Kelly (€4,99)

Zoals je ziet was het boekenfestijn weer lekker goedkoop. Deze 6 boeken heb ik gekocht voor een totaalbedrag van €23,95. Nu alleen nog hopen dat het ook leuke boeken zijn. Het zijn namelijk iets onbekendere boeken, want er stonden weinig recensies op Goodreads nog. Hopelijk heb ik goed gekozen.


Heb jij in september nog een leuk boek gekocht? Laat het me weten! 

0 Comments

  1. Oehhh, goede haul Marieke! Vooral je boekenfestijn deals zijn echt goed, misschien moet ik volgende keer ook maar eens gaan 😀 (of misschien niet, gezien het feit dat zelfdiscipline moeilijk is hahaha)
    Ben wel echt benieuwd naar wat je ervan vindt, heb van het merendeel nog nooit gehoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge