Haul

Buit van de kringloop

Ik vind het heerlijk om tussen de boeken te neuzen in de kringloop. Ik vind daar ook altijd wel een boek dat ik graag nog wil lezen en dus mee naar huis gaat. ‘Mijn’ kringloop is echt super goedkoop. Heerlijk is dat! Want je kunt de stapel boeken super groot maken, maar het wordt nooit echt duur. Ook omdat de mensen achter de kassa super lief zijn en altijd een mooi prijsje verzinnen in plaats van voor in de boeken de prijzen bij elkaar optellen. 

Drie Wensen Liane Moriarty 

Drie wensen van Liane Moriarty

Ik ben groot fan van Liane Moriarty en toen ik dit boek tegen kwam, móest hij mee! Het is een van haar eerdere boeken en ik ben erg nieuwsgierig naar haar ontwikkeling als schrijfster. Al ga ik dan nu terug in de tijd haha. Er zit wel een super lelijke sticker-afdruk nog op de voorkant. Hopelijk krijg ik die nog weg.

Marley & ik van John Grogan

Vroeger heb ik de film gezien samen met mijn nicht. Toen ik het boek zag staan, wilde ik hem heel graag meenemen. En voor een euro kon ik hem ook niet laten staan. Ik ben heel benieuwd of het boek net zo goed is als de film.

De kleine prins 

De kleine prins van Antoine de Saint-Exupéry

Deze kleine versie van de klassieker kon ik echt niet laten staan. En voor 25 cent al helemaal niet. Mijn zusje wilde hem heel graag nog een keertje lezen, dus zij mag hem eerst lezen. Maar daarna is ‘ie van mij! Ik hou van het verhaal van De kleine prins. Zo ontzettend mooi geschreven.

Murder on the Orient Express van Agathe Christie

Dit boek heb ik al, oeps! Maar deze cover vind ik ontzettend mooi en ook deze kostte maar 25 cent. En deze versie is in het Engels en mijn andere versie in het Nederlands. Dus in principe is het een ander boek, toch? 😉

The Festival by the Sea by June Loves

Dit is een typisch gevalletje van cover-buy. Wat een vrolijke cover heeft dit boek! Ik word er meteen blij van. Of het verhaal goed is, dat weet ik niet. Op Goodreads is de rating niet heel erg hoog, maar ik ga het vanzelf merken.

Koop jij wel eens boeken bij de kringloop? Let me know!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge