Currently reading

Currently reading #2

Ik ben weer eens in meerdere boeken tegelijk bezig. Omdat het best vaak voorkomt, heb ik besloten er een vaste rubriek van te maken. Dus welkom bij ‘Currently reading’. Vandaag laat ik je dus weer zien wat ik allemaal aan het lezen ben. Kijk je mee? 

Furthermore van Tahereh Mafi

Dit boek is én maandboek bij Books Ever After én stond in mijn eigen kast. Het is dus ook een prima boek voor mijn project eigen boekenkast. Ik hoor veel enthousiaste verhalen over dit boek, dus ik ben erg benieuwd hoe het gaat aflopen. De schrijfstijl vind ik wel heel erg tof al!

Verraad (De Royals #2) van Erin Watt

Zaterdag was hij eindelijk binnen bij de bibliotheek en ik ben meteen begonnen met lezen. Het vorige deel vond ik zo ontzettend goed, dat ik echt niet kon wachten met beginnen in dit boek. Ik ben heel erg benieuwd waar het verhaal heen gaat!

De kroon van de Tearling

Ik kom een beetje moeilijk door dit boek heen. Ik merk dat ik er echt minstens een uur voor moet gaan zitten om lekker in het verhaal te komen, maar ik heb meestal geen uur zomaar over. Ik ben op dit moment ongeveer op bladzijde 150 en het verhaal is wel heel erg tof. Maar ik pak het boek er dus niet zo snel bij omdat ik zo moeilijk weer in het verhaal kom. Hopelijk heb ik binnenkort even een rustige dag, zodat ik verder kan lezen.

Love, Life and the List van Kasie West

Dit is een e-book dat ik aan het lezen ben op mijn telefoon. Dit boek komt dus tevoorschijn als ik aan het wachten ben. Of als ik niks te doen heb en alleen mijn telefoon binnen handbereik heb. Tot nu toe vind ik het een leuk verhaal, maar nog niet erg bijzonder. Maar ik ben dan ook nog niet heel erg ver in het verhaal. Volgens mij rond bladzijde 50 nu.

Welk boek ben jij op dit moment aan het lezen? Is het een aanrader tot nu toe?

0 Comments

  1. Ik lees op het moment geen boek… Ik moet namelijk een Duits boek lezen en stel dit enorm uit en het bederft de pret van het lezen :(. Ik heb wel wat aanraders: ‘Het meisje in het ijs’, ‘The Hate U Give’ en ‘Al het moois is niet verloren’. Hele goede boeken als je het mij vraagt!

  2. Wauw, wat lees je veel boeken tegelijk! Ik vond Furthermore ook wel leuk om te lezen, en de schrijfstijl vond ik ook erg fijn. Ik ben nog steeds erg benieuwd naar ‘de Royals’ serie! Ik lees momenteel The Collector of Worlds, voor school, maar ik vind hem tot nu to wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge