Currently reading

Currently reading #3

Ik vind het heerlijk om meerdere boeken tegelijk te lezen, maar op dit moment ben ik weer in veel te veel boeken tegelijk bezig. Oeps! Tijd om ze eens even op een rijtje te zetten. Kijk je mee?

Processed with VSCO with hb1 preset

Futhermore van Tahereh Mafi

Jup, ik ben nog steeds in dit boek bezig. Op de een of andere manier kom ik er maar niet doorheen. Ik heb moeite met de wereld voor me zien en vind dat er nog maar weinig gebeurd is. Binnenkort ga ik er eens even goed voor zitten en dan kijken of ik verder kom. Misschien is het Engels wel te moeilijk en pak ik binnenkort de Nederlandse versie wel op. We gaan het zien.

The first last kiss van Ali Harris

Dit is een ebook dat ik pas ’s avonds laat in bed ben begonnen toen ik niet kon slapen. Ik ben er nog niet zo ver in, maar de eerste 2 hoofdstukken vond ik veelbelovend. Het is bijna zomervakantie voor mij en dan lees ik weer meer van mijn ereader. Als ik dit boek deze maand niet uit lees, dan komt dat dus wel goed in mijn vakantie.

Processed with VSCO with hb1 preset

It ends with us van Colleen Hoover

Yes, ik ben er eindelijk in begonnen. Dit boek staat al ontzettend lang in mijn kast en ik had ‘m nog steeds niet gelezen. Maar deze maand lezen we bij Books Ever After dit boek als maandboek en ik besloot mee te doen. En hij is zoooooo goed! Ik vind mezelf zo’n stommerd dat ik niet eerder begonnen ben, want ik weet zeker dat dit op mijn favorietenlijstje komt. Wat een pracht verhaal tot nu toe!

De tien wensen van Lucy Harte van Emma Heatherington

Dit boek heb ik dankzij de blog van Tina leren kennen en het boek heb ik meteen bij de bibliotheek geleend. En wat een tof boek tot nu toe! Ik ben heel benieuwd waar dit heen gaat. Ik ben nu ongeveer op de helft en het verhaal begint eindelijk echt vaart te krijgen.

Welke boek lees jij op dit moment? En is het een aanrader?

 

0 Comments

  1. Ik kwam ook niet door Verdermeer heen, en precies om dezelfde reden als jij. Ik las hem wel in het Nederlands, maar vond er echt niets aan. Heb hem ook weggelegd. Het is een sprookje en dat moet je echt liggen. Als je deze niet uit krijgt, raad ik je ook niet aan om in Welkwoud te beginnen, want er komen dingen terug.

    1. Dankjewel voor de tip! Ik ga het nog even proberen, maar mezelf ook niet te hard pushen. Er zijn nog zoveel mooie boeken, dat het zonde zou zijn om bij deze te blijven hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge