Currently reading

Currently reading #4

Currently reading | Marieke's Books

Yes, het is weer tijd om alle boeken op een rijtje te zetten waar ik op dit moment in bezig ben. Het zijn er weer eens te veel, namelijk 3. Ik wil graag 1 boek per keer lezen, zodat dat boek mijn volledige aandacht krijgt.. Maar zoals je merkt ben ik daar niet zo goed in.

Hof van vleugels en verwoesting | Marieke's Books

Hof van Vleugels en Verwoesting – Sarah J. Maas

Eindelijk ben ik in dit boek bezig! Ik had zelf verwacht dat ik door dit boek heen zou vliegen, omdat dat ook bij de eerste 2 delen gebeurden, maar nee hoor. Ik ben bang dat dit boek mij gaat teleurstellen na het grote succes van boek 2 en daardoor lees ik het niet zo snel als de vorige 2 delen. Maar eigenlijk denk ik dat die angst ongegrond is, want tot nu toe is dit boek ook super awesome!

Wel is het boek ook ontzettend dik, waardoor het stiekem wel een beetje intimiderend is. Ergens is dat ook wel fijn, des te langer kan ik in de geweldige wereld van Prythian blijven.

Herinner mij & Kleine grote liefde | Marieke's Books

Herinner mij – Ann Brashares

Dit boek kocht ik op het Boekenfestijn afgelopen vorige maand. Ik was super trots op mezelf omdat ik meteen begonnen was in dit boek. Maar toen kwamen er allemaal toffe boeken tussendoor en bleef dit boek een beetje links liggen. Super zonde, want ik ben wel enorm benieuwd naar het einde. Hopelijk lees ik dit boek nog uit voordat de maand voorbij is.

Kleine grote liefde – Katy Regan

Dit boek heb ik mogen ontvangen van HarperCollins Holland. Super bedankt! Ik was zo ontzettend enthousiast toen het boek binnen was. Ik zette het op een prachtig plekje in mijn boekenkast. Elke dag kom ik langs mijn boekenkast en elke dag werd dat boek meer intimiderend dan de dag ervoor. Het is namelijk best wel een dik boek. Maar deze week ben ik er eens goed voor gaan zitten en plotseling was ik al op bladzijde 130. Wow, dat ging snel! Hopelijk kan ik dit boek deze week nog uitlezen. Ik heb er zin in!


Welk(e) boek(en) ben jij op dit moment aan het lezen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge