Currently reading

Currently reading #5

Currently Reading | Marieke's Books

Het is al weer een hele poos geleden dat ik de boeken deelde die ik op dit moment aan het lezen ben. Hoog tijd om jullie weer eens bij te kletsen. 

List & Leugens van Leigh Bardugo

Eindelijk ben ik deze serie aan het lezen! Ik kon mezelf er continu maar niet toe zetten, omdat de hype zo groot was. Totdat Het idee van een buddyread ontstond. Samen met  Odette, Priss en Rowie lees ik De Kraaien. Deze maand lezen we het eerste deel, volgende maand het tweede deel en dan in juni De verminkte koning (vertaling van King of Scars). Ik heb er ontzettend veel zin in!

Op dit moment heb ik 150 bladzijden gelezen en ik moet vooral nog heel erg inkomen. De Grisha wereld kende ik al van de Grisha-boeken, maar die heb ik al een hele poos geleden gelezen. Hopelijk wordt het verhaal snel duidelijker qua termen. De vaart zit er al wel lekker in en dit komt voornamelijk door de vlotte schrijfstijl van Bardugo. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar de rest van het boek. Ga ik net zo’n fan zijn als de rest van de wereld?

The Belles van Dhonielle Clayton

Dit boek heb ik 2 maanden terug van mijn vriend gekregen en toen ben ik er bijna meteen in begonnen. Ondertussen ben ik dus al 2 maanden bezig in dit boek en ik ben nog maar op bladzijde 55. Het boek trekt me op dit moment niet zo, dus voor nu ga ik het weer terugzetten in de kast. Hopelijk heb ik er tijdens de zomer zin in, dan ga ik hem dan rustig uitlezen.

Het verhaal klinkt heel erg goed en de eerste paar hoofdstukken waren ook erg leuk, maar helaas kwam ik even niet door het Engels heen.

Ik wist het van Chantal van Gastel

En dan zijn we aangekomen bij het laatste boek op mijn currently reading-lijstje. Dit is een luisterboek waar ik een poosje terug in begonnen ben. Ik ben nog niet zo ver in het verhaal, ongeveer 11%, maar ik vind het erg leuk. Het is een vlot verhaal en ik vind de hoofdpersoon ook erg tof.

Ik vind het vooral lekker om te luisteren naar een luisterboek als ik heel moe ben. Te moe om te lezen. Op die manier kan ik toch nog lekker genieten van een verhaal.


Wat ben jij op dit moment aan het lezen? Laat het me weten in de reacties.  

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge