Currently reading

Currently reading #6

Op dit moment ben ik meerdere boeken tegelijk aan het lezen. Ik vond dan ook dat het hoog tijd werd voor een ‘Currently reading’. Benieuwd welke boeken ik aan het lezen ben? Lees dan snel verder. Ik kan je alvast verklappen dat het er veel zijn, dus bereid je voor. 

Serious Moonlight - Jenn Bennett | Recensie Marieke's Books

Serious Moonlight – Jenn Bennett

Dit boek ben ik begonnen tijdens de Reading Rush, welke eind juli was. Op de een of andere manier trekt het verhaal me niet meer zo en daardoor ligt het boek al een poosje onaangeraakt in de kast. Toch ben ik stiekem nog wel benieuwd naar het einde en daarom heb ik het nog niet geDNF’ed.

Stuk van jou – Susan van Eyk

Ik heb een proefmaand Storytel en daar kwam ik dit boek tegen. Ik begon meteen met luisteren, maar moet eerlijk bekennen dat ik het boek een beetje vergeten ben. Op dit moment heb ik 30% geluisterd, maar ik zou echt niet meer zo goed kunnen vertellen waar het over gaat. Hopelijk heb ik binnenkort tijd om het verhaal gewoon achter elkaar aan te luisteren, dat werkt veel beter voor mij.

Koninginnen – Kendare Blake

Dit is een buddyread met Sjoukje van de groep Books Ever After. We hebben de eerste paar hoofdstukken gelezen, maar moeten nog erg wennen aan de wereld. Ook worden er wel erg veel nieuwe personages geïntroduceerd, wat het erg pittig maakt om het verhaal te volgen. Hopelijk wordt het verhaal snel beter.

Versplinterd - Dani Atkins | Recensie Marieke's Books

Versplinterd – Dani Atkins

Ein-de-lijk lees ik dit boek! Dit boek staat echt al jaren in mijn boekenkast en ik heb er al zo veel goede verhalen over gehoord (vooral van Odette, zij is gek op dit boek!). Dit is ook een buddyread via de groep Books Ever After en samen met Esther ga ik dit boek lezen. We lezen elke keer ongeveer 50 bladzijden en bespreken het na de tijd. Tot nu toe ben ik fan!

Veel liefs – Beth O’Leary

Het boek waar ik het meest benieuwd naar ben. Maar door die enorme hype, wil ik het boek ook echt de tijd geven en ben ik dus aan het wachten totdat ik rustig de tijd heb om het boek in 1 dag te gaan lezen. Hopelijk komt die dag snel. Tot nu toe heb ik de eerste 50 bladzijden gelezen en die bevielen goed!

De actrice in mij - Sanne Hillemans | Recensie Marieke's Books

De actrice in mij – Sanne Hillemans

Last but not least ben ik bezig in De actrice in mij. Dit is het nieuwe boek van Sanne Hillemans en ik mag het boek voor de publicatiedatum al lezen. Op 29 september verschijnt het boek echt en op die dag zul je ook mijn recensie online vinden. Ik heb tot nu toe het eerste hoofdstuk gelezen en ben daardoor erg nieuwsgierig naar de rest van het boek!


Welk(e) boek(en) ben jij op dit moment aan het lezen? Laat het me vooral weten in de reacties. 

 

 

6 Comments

  1. Je knt beter eerst Mijn Beeld Van jou lezen voor je begint aan Stuk Van Jou. Koninginnen moet je echt even doorheen, want al die personages hebben een betekenis. Is Books Ever After een Facebookgroep?

  2. Jeetje kan je zoveel boeken tegelijk lezen? Ik lees nu Verslingerd van Lisette Jonkman. Ik kan altijd maar een boek tegelijk lezen, soms nog een boek ernaast over persoonlijke groei of iets in die richting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge