Currently reading

Currently reading | Januari 2023

Op dit moment ben ik veel verschillende boeken aan het lezen, maar liefst 5! Tijd voor een update:

Af en toe heb ik dat, dan lees ik ineens heel veel boeken tegelijk. Benieuwd wat er nu op mijn ‘currently reading’ staat? Lees dan snel verder.

I’m glad my mom died – Jennette McCurdy

Dit boek was een enorme hype op Instagram, en ik kon dan ook niet wachten met beginnen. Het verhaal is heel zwaar en ingrijpend, dus ik moet er wel voor in de mood zijn. Op dit moment ben ik dat even niet, dus het boek heb ik even aan de kant gelegd. Maar deze ga ik zeker nog wel uitlezen

Hof van Doorns en Rozen  – Sarah J. Maas

Stiekem heb ik dit boek al 2x eerder gelezen, maar ik had zo’n zin om deze serie weer te beginnen! De laatste keer dat ik dit boek las, was in 2018. Ik ben heel benieuwd of mijn smaak ook erg veranderd is, of dat ik dit boek nog steeds zo tof vind.

De grote kerstleugen – Vi Keeland

Een kerstboek wat ik meegenomen heb van vorig jaar. Ik heb het boek al even links laten liggen, dus ik moet waarschijnlijk weer helemaal inkomen. Tot nu toe was het wel vermakelijk. Wel een typische 3-ster, denk ik.

Il mio giorno preferito – Ineke van Lier

Een verhaal over Limo, een hond, die vertelt over al zijn favoriete dagen in de weken. Het boek is in het Italiaans! Afgelopen jaar ben ik begonnen met het leren van Italiaans en ik wil graag oefenen met het lezen van boeken. Een dun boekje, maar ik ga hier vast nog een poos mee bezig zijn.

Geluk bij een ongeluk – Vi Keeland

Ik ben gewoon in 2 boeken van Vi Keeland tegelijk bezig! Maar waar Een grote kerstleugen een novella is, is dit een volwaardig boek. Geluk bij een ongeluk begon ik pas als ebook bij Storytel, omdat ik er erg nieuwsgierig naar was. Ik ben nog niet zo ver, volgens mij heb ik 7% gelezen, maar het begin is erg sterk! Benieuwd waar dit verhaal heen gaat.

Welke boeken ben jij op dit moment aan het lezen? En lees jij er liever één tegelijk of meerdere, zoals ik?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge