Currently reading

#currentlyreading

Oops, I did it again… Ik ben weer eens in veel te veel verschillende boeken bezig. Ik kon er echt niks aan doen. Ik was netjes bezig in 1 boek, maar toen besloot ik een ebook erbij te pakken. En toen ging ik naar de bieb en begon ik ook nog in een recensie-exemplaar.. Nieuwsgierig naar welke boeken ik nu allemaal tegelijk lees? Lees dan snel verder!

Ik besloot samen met Shannon (@shannonreadss) op donderdag een readathon te doen. Eerst had ik ’s ochtends een herkansing, maar daarna ging ik ook van start. Ik begon in mijn recensieboek Samen van Julie Cohen. Dit boek had me meteen in zijn greep. Wat een sterk begin en ik wil echt heel graag weten hoe dit afloopt! Het boek is wel een beetje buiten mijn comfort zone, want het is een echte roman en die lees ik eigenlijk nooit. Die vind ik meestal net te zwaar qua onderwerpen of te moeilijk lezen. Tot nu toe heb ik met dit boek daar nog geen last van.

Niets te verliezen, Sarah Dessen

Ondertussen was ik al begonnen in Niets te verliezen van Sarah Dessen. Dit boek was ik begonnen als e-book in de app van de bibliotheek, maar ik besloot toch het fysieke boek te halen bij de bieb. Ik kreeg namelijk hoofdpijn van het lezen op mijn telefoon. Normaal heb ik dat niet, maar nu met de stress voor de herkansing erbij had ik het in een keer wel. Ik ben nu ongeveer op een derde in het boek en vind het een erg leuk boek. Erg benieuwd waar dit heen gaat.

Toch lees ik nog steeds een ebook op mijn telefoon, namelijk Love, Life and the List van Kasie West. Dit boek heb ik voor even tussendoor. Als ik ergens moet wachten lees ik even een paar bladzijdes, of als ik in de bus zit. Ik ben nog maar net begonnen, maar de schrijfstijl van Kasie vind ik heerlijk!

Als laatste begon ik ook nog in de Kroon van de Tearling van Erika Johansen. Tijdens de readathon moest ik even snel langs de bibliotheek om boeken in te leveren, maar natuurlijk belandde ik weer tussen de boekenrekken. Daar kwam ik dit boek tegen. Ik las de eerste bladzijde en was meteen verkocht. Die gaat mee naar huis! Donderdagavond heb ik 2 uur in dit boek gelezen, maar pff wat een lange hoofdstukken. Daar hou ik niet zo van. Ondanks de lange hoofdstukken vind ik het verhaal wel interessant. Ik ben geëindigd op een enorme cliffhanger, dus ik ga snel weer verder lezen!

En zo zit ik weer met 4 boeken die ik tegelijkertijd lees. Vind jij dat fijn, boeken tegelijk lezen? Of hou jij het bij 1 boek tegelijk?

 

 

0 Comments

  1. Ik lees vaak boeken tegelijkertijd. Een beneden tijdens dutje van mijn zoon, een op de telefoon of e reader als hij buiten speelt, bieb boeken boven die ik lees voor het slapen gaan. 🙂 Heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge