Haul

Dagje Amsterdam + boekenhaul!

Afgelopen weekend nam mijn vriend me mee naar Amsterdam om een dagje te ontspannen na alle tentamens. Super lief! We maakten een plan voor de dag en gingen zaterdagochtend op weg. Op naar Amsterdam! 

BODY WORLDS

Dit was onze eerste stop van de dag. Super interessant! Wel een gek idee dat het echte mensenlichamen zijn. Als je er rondloopt heb je dat niet zo door, totdat je er eventjes bij stilstaat.

Het was zaterdag wel druk in BODY WORLDS. We moesten vaak even wachten voordat we zelf konden kijken. Maar dat mocht de pret niet drukken. Wat een toffe ervaring was dit!

Scheltema

Ik vind Scheltema altijd zo ontzettend indrukwekkend. 5 verdiepingen aan boeken en er zijn zo veel mooie hoekjes om eventjes te gaan zitten. Daarnaast hebben ze ook een flinke collectie Young Adult boeken, dus daar was ik wel even zoet.

Ik vond een aantal toffe Engelse boeken, maar besloot ze niet te kopen. Er stond namelijk nog een boekhandel op de planning, namelijk The American Book Center.

The American Book Center

We kwamen aangelopen en het eerste waar mijn oog op viel was de actie buiten. 3 voor 10 euro, yes! Ik kon er 3 mooie boeken vinden en daarna gingen we binnen verder rondneuzen.

Op de Young Adult afdeling raakten we aan de praat met een verkoper die daar bezig was. Hij vertelde dat hij de boeken aan het uitzoeken was en dat er straks nog meer boeken buiten zouden liggen. En daar zaten echt leuke boeken tussen!

Boekenhaul

Bij de 3 voor 10 euro actie vond ik 6 boeken:

  • Attachments van Rainbow Rowell
  • Salt to the sea van Ruta Sepetys
  • Beautiful Broken Things van Sara Barnard
  • Real live boyfriends van E. Lockhart
  • Girl Online van Zoe Sugg
  • Dear John van Nicolas Sparks

Daarnaast kocht ik van de Young Adult afdeling ook nog 2 boeken waar ik ontzettend nieuwsgierig naar ben, namelijk Everless en To Kill a Kingdom.

Vorige maand kocht ik ook al zoveel boeken op de Boekenbeurs, dus nu heb ik een book buying ban. Er zijn nu echt te veel ongelezen boeken in mijn kast. Binnenkort kun je dus veel reviews verwachten.

Heb jij een van mijn nieuwe boeken al gelezen? Wat vond je ervan?

0 Comments

  1. Ahhh wat een goede haul! Ben heel benieuwd wat je gaat vinden van al die boeken, er staan er redelijk nog wat van ook op mijn TBR 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge