Recensies

De actrice in mij – Sanne Hillemans

De actrice in mij - Sanne Hillemans recensie | Marieke's Books

Sanne Hillemans is een Nederlandse schrijfster die ik al een poosje via Twitter volg. Ik las ooit het boek Voor altijd twintig van haar en was op slag verliefd op haar schrijfstijl. Ze schrijft zo lekker vlot! Ik was dan ook blij verrast om te lezen dat ik haar nieuwe boek mocht lezen voor de verschijningsdatum. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder.

Waar gaat het boek over?

Een actrice die niemand dichtbij laat komen.
Een man die haar muren langzaam maar zeker af weet te breken.
Een verleden dat het heden in de war schopt.

Lindsey Lanning staat bekend als een van de succesvolste actrices van deze tijd. Haar imago is belangrijker dan haar persoonlijke leven, tot ze een nacht met Nick doorbrengt. 

Het liefst houdt Lindsey de charmante advocaat op afstand, maar naarmate ze elkaar vaker zien, brokkelt haar stevig opgebouwde muur stukje bij beetje af en leert Nick wie Lindsey is. De échte Lindsey, niet de glimlachende actrice die ze laat zien als er camera’s in de buurt zijn. 

Welk geheim gaat er schuil achter haar façade en is hun prille relatie sterk genoeg om te overleven als het verleden het heden inhaalt?

De actrice in mij - Sanne Hillemans recensie | Marieke's Books

Wat vond ik er van?

Het eerste wat me opviel is dat dit een echte new adult is. Het leest lekker makkelijk, is romantisch en bevat daarnaast ook nog eens sexy momentjes. De kenmerkende vlotte schrijfstijl van Hillemans is door het hele boek aanwezig.

Dan de personages, want daar heb ik ook genoeg over te vertellen. Eerst maar eens even over Lindsey. Ik kon me aan het begin van het boek namelijk niet zo goed inleven in haar. Ze is dan ook een actrice en haar wereld is heel anders dan mijn normale leventje. Dit zorgde ervoor dat ik echt een band met haar moest opbouwen. Gelukkig ging dat hartstikke makkelijk, want je leert haar langzaamaan heel goed kennen. Dan is er nog Nick. Nick de sexy advocaat. Nick die de nacht doorbrengt met Lindsey en die het voor elkaar weet te krijgen om haar een beetje beter te leren kennen. Ik vond hem een erg tof personage. Hij is vastberaden, weet wat hij wil en heeft daarnaast ook nog eens een klein hartje.

Zodra ik langer in de wereld van Lindsey was geweest, werd het normaler voor me. Ik begreep waarom sommige dingen gedaan werden en daardoor begreep ik Lindsey ook beter. Dit zorgde ervoor dat ik echt middenin het verhaal zat. Het voelde alsof ik vrienden was van Lindsey en Nick en zo hun verhaal meekreeg. Erg knap gedaan.

Ben je op zoek naar een new adult van Nederlandse bodem? Zoek dan niet verder en lees De actrice in mij. Een prachtig, emotioneel en romantisch boek dat je erg zal vermaken. Vanaf vandaag is het boek te koop!

De actrice in mij – Sanne Hillemans – Sunny Hill Books – ISBN13 9789492670052 – 408 pagina’s – ★★★★☆

Ik heb dit boek mogen ontvangen van de schrijfster, Sanne Hillemans. Bedankt daarvoor! Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op mijn recensie.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge