Nieuwe releases

De boeken waar ik de komende maand naar uit kijk | juli 2019

Nieuwe releases juli 2019 | Marieke's Books

Voor de maand juli heb ik weer een aantal prachtige boeken gevonden. Ik had een poosje terug al een lijstje gemaakt, maar er blijken heel veel boeken verschoven te zijn qua release-datum. Het is deze keer dus niet zo’n lang lijstje, maar ik kijk wel ontzettend uit naar deze feelgood boeken!

too late colleen hoover2 juli: Too late – Colleen Hoover (Zomer&Keuning)

Een nieuwe Colleen Hoover? Count me in! Ik ben zo ontzettend blij, want ik mag dit boek gaan lezen voor de Leesfabriek. Je kunt dus binnenkort een recensie verwachten van dit boek. Hij klinkt erg indrukwekkend!

9 juli: Thuiskomen – Jackie van Laren (Boekerij)

thuiskomen

Een nieuwe Jackie van Laren? Die wil ik lezen! Ik heb nog maar 2 boeken van deze schrijfster gelezen, maar ik weet nu al dat dit een veelbelovende schrijfster is. Gelukkig heb ik nog een heleboel boeken van haar te lezen. Ik heb er zin in!

even goede vrienden9 juli: Even goede vrienden – Jane Fallon (de Fontein)

Ik heb nog nooit iets van Jane Fallon gelezen, maar dit klinkt zo goed! Echt een heerlijk boek om de zomer mee door te komen. Daarnaast vind ik de cover ook heel erg leuk gekozen.

10 juli: Leven met een leugen – Wendy Brokers (Boekerij)leven met een leugen

Dit boek viel me op door de kleurrijke cover, maar toen ik de achterflap las, was ik verkocht. Een dramatische gebeurtenis, verliefd op de vriend van je broer. Dat klinkt echt als een boek voor mij.


Deze maand komen er niet zo veel boeken uit die mijn aandacht hebben getrokken. Dat is voor een keertje niet zo erg, want dan kan ik eindelijk eens een goede inhaalslag maken van mijn eigen TBR. Ik heb voor deze zomer genoeg boeken op de planning staan, dus ik zal altijd iets te lezen hebben.

Naar welke boeken kijk jij heel erg uit? Laat het me weten in de reacties. 

 

0 Comments

    1. Mocht je het leuk vinden, dan kun je via Issuu de brochures van de meeste uitgeverijen bekijken. Ik vind het heerlijk om daartussen te neuzen! Ik hou de bibliotheek inderdaad ook in de gaten, zodat ik de nieuwe boeken zo snel mogelijk kan lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge