Nieuwe releases

De boeken waar ik de komende maand naar uit kijk | juni 2019

De maand mei zit er al weer bijna op en dat betekent dat we vooruit gaan kijken naar juni. Welke boeken komen er dan uit? Ik heb weer een aantal super toffe titels gevonden en die deel ik vandaag me je. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

6 juni: Toffee – Sarah Crossan (Pepper Books)Toffee Sarah Crossan

Yes! Er komt een nieuw boek uit van Sarah Crossan en het klinkt weer ontzettend indrukwekkend. Crossan schuwt er niet voor om ingewikkelde onderwerpen aan te snijden en dat gaat ze ook in dit boek weer doen. En ja, dit boek is ook weer in vrije versvorm! Een precieze verschijningsdatum is nog niet bekend.

mijn leven na jou13 juni: Mijn leven na jou – Katherine Center (Boekerij)

In de omschrijving van dit boek staat: ”Voor de lezers van Rosie Walsh, Nicholas Sparks en Jojo Moyes.” Laat ik nou net helemaal verliefd zijn op de emotionele verhalen van de laatste 2. Dus kom maar op met dit boek!

14 juni: Gebroken (Slated #2) – Teri Terry  (Imagine)gebroken slated #2

Deel 2 al weer van deze serie. In mijn recensie van deel 1, Gewist, kun je lezen hoe tof dat boek was. Zeker een aanrader! Maar nu wil ik echt heel graag weten hoe het verhaal verder gaat, want dat einde…. Hopelijk is dat boek net zo vlot geschreven als deel 1 en zit ik meteen weer middenin het verhaal.

De verminkte koning - Leigh Bardugo | Marieke's Books20 juni: De verminkte koning – Leigh Bardugo (Blossom Books)

Op dit moment ben ik bezig in het tweede deel van de Kraaien-serie, maar zodra die uit is, wil ik graag verder in dit boek. (Stiekem moet ik deel 3 van de Grisha nog, maar daar moet ik nog even een oplossing voor verzinnen) Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig naar dit boek!

izzy + tristan Shannon Dunlap24 juni: Izzy + Tristan – Shannon Dunlap (Luitingh-Sijthoff)

Een verhaal over diversiteit dat daarnaast geïnspireerd is door het klassieke liefdesverhaal van Tristan en Isolde? Count me in!

De blurb van dit boek klinkt heel erg goed: prille liefde, conflict en een geheim. Dit is echt een boek voor mij!

De kleine bakkerij aan het strand27 juni: De kleine bakkerij aan het strand – Jenny Colgan (Luitingh-Sijthoff)

Vorig jaar las ik Café Zon en Zee van deze schrijfster en dat vond ik een super fijn zomers verhaal. Ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar het nieuwe boek van deze schrijfster. Weer een boek waarin, hopelijk, de relatie met de plaatselijke bevolking erg naar voren komt. Dat vond ik zo goed uitgewerkt in haar eerste boek.


 

Naar welk boek ben jij nieuwsgierig? Zijn er nog nieuwe releases die je graag met me wil delen?

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge