Nieuwe releases

De boeken waar ik de komende maand naar uit kijk | augustus

Nieuwe releases augustus 2019 | Marieke's Books

In de maand augustus komen niet zo veel boeken uit die ik perse wil lezen. Totaal niet erg, want dan kan ik eindelijk beginnen aan mijn eindeloze TBR. Benieuwd welke boeken wel mijn aandacht hebben weten te trekken? Lees dan snel verder. 

Het geheime recept voor familie13 augustus: Het geheime recept voor familie – Katherine Reay (Kokboekencentrum Fictie)

Wat een vrolijke cover! En het boek gaat ook nog eens over eten? Count me in, dit boek is iets voor mij.

Tof dat de stijl van haar eerdere boek, Geachte Mr. Knightly, is aangehouden bij het maken van de cover. Erg leuk gedaan!

15 augustus: Verslinterd – Teri Terry (Imagine)Versplinterd

Het derde deel in de Slated serie en tot nu toe vind ik het een erg toffe serie. Vol met actie en spanning. Ik ben erg benieuwd hoe de serie afgemaakt wordt. Er zijn namelijk nog veel losse eindjes en ik vraag me af of ze allemaal netjes afgerond zullen worden. We gaan het zien. Ik ben in ieder geval erg enthousiast over dit boek.

Veel liefs27 augustus: Veel liefs – Beth O’Leary (De Fontein)

Op Instagram en Booktube ontkwam je niet aan dit boek, genaamd The Flatshare in het Engels. Een super gehyped boek. Moet ik daar wel aan beginnen? Zeker wel! Want dit klinkt echt als hét perfecte boek voor mij. 2 mensen die dezelfde flat delen, Tiffy en Leon. Tiffy heeft een flat nodig en slaapt er ’s nachts en Leon werkt als verpleger en slaapt er overdag. Ze komen elkaar nooit tegen en het werkt erg goed voor ze.

28 augustus: Het koninkrijk – Jess Rothenberg (Uitgeverij Moon)het koninkrijk

KIJK DIE COVER! Zo ontzettend mooi. Daarnaast klinkt het verhaal ook als écht iets voor mij.

Een verhaal over een fantasy-pretpark met virtuele draken en gigantische kastelen. Maar ook met een duister tintje. Erg benieuwd naar dit boek!


Naar welke boeken die uitkomen in augustus kijk jij heel erg uit? Laat het me weten in de reacties. 

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge