Recensies

De fout – Elle Kennedy

De fout - Elle Kennedy | Recensie Marieke's Books

De deal van Elle Kennedy heb je vast al wel eens voorbij zien komen op mijn blog. Het was namelijk mijn favoriete boek van 2018. Ik was dan ook dolgelukkig toen ik hoorde dat ik het tweede deel, De fout, mocht recenseren. En? Is dat boek net zo goed als De deal??

In De fout volgen we Logan en Grace. Logan heeft zijn leven voor elkaar. Hockeyster, goede cijfers en daarnaast ook nog eens aandacht van veel vrouwen. Op een avond is hij opzoek naar het feestje van Danny. Hij belt aan bij een flat, maar Danny blijkt daar niet te wonen. Wie daar wel woont is Grace. Ze raken aan de praat en uiteindelijk kijken ze zelfs een film samen.

Ze hebben een super gezellige avond samen. Logan is echter van mening dat hij beter bij Grace uit de buurt kan blijven omdat hij gevoelens voor een ander heeft. Dit vertelt hij haar op het meest ongelukkige moment ooit. Maar dan realiseert hij zich al snel dat hij een grote fout heeft gemaakt, want hij vindt Grace erg leuk. Zij wil hem echter zijn fout niet vergeven, of toch?

Processed with VSCO with  preset

Ik moest aan het begin erg aan Logan wennen. Ik had niet meteen zo’n band met hem. Hij is de stereotype hockeyspeler: ontzettend knap, super gespierd en een vrouwenverslinder. Ik vond hem nogal oppervlakkig en vond hem niet zo leuk. Grace vond ik gelukkig wel iets leuker. Wel vond ik haar ook een beetje oppervlakkig aan het begin van het boek. Ze is namelijk nog maagd als ze aan haar eerste jaar begint en ze is vastbesloten om dat te gaan veranderen. Gelukkig maakt Grace gedurende het boek een grote ontwikkeling door, waardoor ik me niet meer aan haar irriteerde.

De schrijfstijl van Elle Kennedy is weer heerlijk. Lekker vlot geschreven en ik vloog dan ook door het verhaal heen. Het is een typische New Adult, maar de sexy stukjes worden vaak afgewisseld met een dieper verhaal. De personages hebben allebei hun eigen verleden en die komt goed tot hun recht in het verhaal. De geschiedenis komt langzaam tevoorschijn.

Ik vond dit een erg fijn boek, maar het kon niet tippen aan De deal. Dat is en blijft een favoriet van mij. Ik hoor geruchten dat deel 3 wel weer heel goed is, dus ik ben benieuwd! 


De fout – Elle Kennedy – Uitgeverij Volt – 336 pagina’s – ISBN13 9789021409436 – €18,50 – ★★★★✰

Disclaimer: dit boek is mij toegestuurd door uitgeverij Volt, waarvoor dank! Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op mijn beoordeling. 

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge