Recensies

De Jacht – Elle Kennedy

Elle Kennedy is een van mijn favoriete schrijfster, samen met Mariana Zapata en Charlotte de Monchy. Ik was dan ook super blij toen Uitgeverij Volt mij benaderde met de vraag of ik De Jacht wilde lezen. Jazeker! Vandaag lees je wat ik er van vind.

Waar gaat De Jacht over?

Er wordt altijd gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want ik snap echt niet waarom ik me anders zo aangetrokken voel tot Colin Fitzgerald. Hij is niet mijn type: hij zit onder de tattoos, en hij is gek op gamen en ijshockey. En hij denkt dat ik oppervlakkig ben. Maar dat is niet het enige wat tegen hem spreekt:
– Hij is heel goed bevriend met mijn broer.
– Zijn beste vriend is verliefd op me.
– En ik woon met hem in één huis.

Dat maakt op zich niet uit – ik heb genoeg aan mijn hoofd. En hij heeft heel duidelijk gemaakt dat hij me niet ziet zitten, ook al knettert het altijd tussen ons.
Mocht mijn sexy huisgenoot ooit van gedachten veranderen, dan weet hij me te vinden…

Wat vond ik er van?

Ik ben echt gek op de boeken van Elle Kennedy! Ze zijn altijd lekker vlot geschreven, hebben pakkende verhaallijnen en goed uitgewerkte personages. Ik was dan ook super enthousiast toen uitgeverij Volt aangaf haar nieuwste serie, Briar U, ook uit te geven. Helaas werd ik niet helemaal omvergeblazen door dit boek. Ik vond het iets té vlot gaan en had graag iets meer verhaal eromheen willen hebben. De verhaallijn had gewoon iets te weinig diepgang naar mijn idee.

Daarnaast kon ik Fitz, de mannelijke hoofdpersoon, ook niet heel goed peilen. Zelfs niet bij de gedeelten die we vanuit zijn perspectief krijgen. Nu hoort dat bij zijn personage, dat snap ik ook wel, maar toch kwam ik daardoor minder fijn in het verhaal. Ik bouw liever een band op met beide perspectieven, maar dat was dus niet het geval in dit boek.

Summer is een stoere chick en ik vond het ook erg leuk om over haar te lezen. Ze weet duidelijk wat ze wil en heeft geen blad voor haar mond. Wel vond ik haar soms een beetje een flapuit en ik moest meerdere keren om haar lachen. Ze werkt zich vaak in de nesten, maar weet zichzelf er ook altijd weer uit te redden.

Als je fan bent van haar eerdere serie (Off-Campus serie), dan zal De Jacht je zeker ook aanspreken. Heerlijk om weer eerdere personages uit de Off Campus serie terug te zien (Garrett!!). De Jacht is geen nieuwe De Deal, maar vermakelijk is het zeker wel! Ik ben benieuwd naar deel 2. 

De Jacht – Elle Kennedy – Uitgeverij Volt – 384 pagina’s – ★★★☆☆

Ik heb dit boek mogen ontvangen als recensie-exemplaar van Uitgeverij Volt, waarvoor dank! Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op mijn recensie. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge