Boekbloggen

December blog challenge

Hey hoi, ben ik weer! Een nieuwe maand is begonnen, de laatste maand van het jaar. Nu vond ik het hoog tijd voor een blog challenge. Kijk je mee?

In december wil ik me weer gaan focussen op het bloggen. Een hobby die ik erg leuk vind om te doen, maar die ik wel het eerste aan de kant schuif als het even druk is. Zo ook de afgelopen tijd. Eindstage, eindverslag en afstuderen, daarnaast begon ik ook een nieuwe baan. Dit alles zorgde ervoor dat ik weinig tijd over hield voor lezen, laat staan voor bloggen. Ondertussen ben ik gewend op werk en heb ik weer iets meer tijd gevonden voor mijn hobby’s. Zo komen we uit bij deze challenge:

In de maand december wil ik proberen om elke 2 dagen een blogpost online te zetten.

Mijn eerste ingeving was om elke dag een blogpost online te zetten, maar dat zijn er toch wel veel. Dit jaar heb ik maar 12 blogposts in totaal geplaatst. 31 leek me dus te hoog gegrepen, maar 15 moet me vast lukken.

Juist door me nu een maand lang te focussen op het bloggen, hoop ik in 2023 weer een beetje in de flow te komen. Ik heb het bloggen namelijk ontzettend gemist, maar begon telkens maar niet met schrijven.

Ik heb er zin in! December wordt een maand waarin ik Marieke’s Books weer nieuw leven in ga blazen. Een maand waarin ik deze toffe hobby eindelijk weer oppak. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge