Recensies

Droom van mij – Jennifer L. Armentrout

In de Luisterbieb kwam ik deze novella tegen. Een deel van de Wacht op mij-serie die ik nog niet ken? Dat boek moest ik gaan luisteren. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder. 

Waar gaat Droom van mij over?

De 28-jarige Abby loopt na een vreselijke date over straat en is ineens getuige van een moord. De politieagent die de zaak onderzoekt, is haar oud-klasgenoot Colton. Ze was vroeger verliefd op hem, maar heeft nooit gedacht dat het iets kon worden. Dat denkt ze trouwens nog steeds niet. Ze kan hooguit van hem dromen.

Wat vond ik er van?

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen; ik vond dit niks! En daar baal ik ontzettend van. Ik heb namelijk ontzettend genoten van de rest van de serie. De meeste delen kregen van mij 4 of 5 sterren, maar dit deel? Nee, dit vond ik echt maar niks.

Ten eerste, deze novella heeft ontzettend last van insta-love en dat is iets waar ik echt een hekel aan heb. Kon Armentrout het verhaal niet gewoon iets langer maken, waardoor het iets natuurlijker werd?

Daarnaast vond ik het verhaal ontzettend ongeloofwaardig.Misschien dat het echt zo gaat in Amerika, dat zou best kunnen, ben er namelijk nooit geweest, maar er gebeuren wel veel ongeloofwaardige dingen achter elkaar.

En kunnen we het nu even hebben over Colton? Hij gedraagt zich totaal onprofessioneel. Hoe kun je je nu zo gedragen als politie zijnde?! Een relatie met iemand waarvan de zaak nog open is, is echt niet oke. Zij is kwetsbaar en jij zou beter moeten weten. En begin anders een relatie nádat het voorbij is. Maar nee hoor, Colton vergeet acuut dat hij bij de politie werkt. Lekker professioneel..

Het verhaal werd best oke voorgelezen, dat moet ik toegeven, maar ik zat niet lekker in het verhaal. En toen ik het verhaal uitgeluisterd had, was ik blij dat het voorbij was. Zo’n gevoel heb ik nog nooit gehad bij een boek uit de Wacht op mij-serie. Zo jammer!

Droom van mij (Wacht op mij #4,5) – Jennifer L. Armentrout – Zomer & Keuning – 144 pagina’s – ISBN13 9789020535679 – ★★☆☆☆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge