Kletsen

Een kijkje in mijn boekenkast

Rainbow bookshelves

Nu ik bezig ben met project eigen boekenkast leek het me leuk om mijn boekenkast eens uit te lichten. Dus pak een kop thee en ga er eens goed voor zitten. Hier komt mijn boekenkast!

2018-05-16-03-56-40-1.jpg

Welkom op de bovenste plank van mijn boekenkast. De blauwe boeken zijn duidelijk in de meerderheid. Sowieso zijn de blauwe boeken in de meerderheid in mijn boekenkast. Ik heb namelijk ook veel donkerblauwe boeken, maar die staan op de onderste plank.

Gelezen van deze plank (van links naar rechts):

En that’s it. Dat zijn alle boeken die ik van mijn bovenste plank al gelezen heb. Ondertussen ben ik nog bezig in Furthermore van Tahereh Mafi. Ook ben ik deze maand van plan om It ends with us van Colleen Hoover te gaan lezen.

2018-05-16-03-56-39-1.jpg

Welkom op de onderste plank. Hier staan alle donkere boeken en de groene en blauwe. Van deze plank heb ik echt beschamend weinig gelezen, namelijk maar eentje. Dit is Twilight van Stephanie Meyer. Dit is echt heel erg ernstig en er moet nodig verandering in komen.

Gelukkig ben ik project eigen boekenkast begonnen. Hierdoor ben ik me meer bewust van alle boeken die ik zelf al in bezit heb en nog graag wil lezen.

Voor deze maand staan op mijn TBR:

  • Furthermore van Tahereh Mafi
  • It ends with us van Colleen Hoover
  • De vijfde brief van Nicola Moriarty

Bij mijn ouders liggen ook nog een heleboel boeken van mij, maar die tel ik voor nu nog even niet mee. Die versleep ik wel een keertje naar mijn kamer en dan krijgen ze een mooi plekje in de kast. Maar zoals je ziet is er niet zo veel plek meer in de kast, dus misschien doe ik een paar boeken ook wel weer terug naar de kringloop als ik ze uit heb.

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge