Recensies

Een tweede kans – Jennifer L. Armentrout

Een tweede kans Jennifer L. Armentrout | Marieke's Books recensie

Ik lees eigenlijk nooit spannende verhalen, maar voor Een tweede kans wilde ik graag een uitzondering maken. Waarom? Omdat Armentrout zo ontzettend fijn kan schrijven en daarom moest ik het dus wel proberen. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder.

Waar gaat Een tweede kans over?

In Een tweede kans volgen we Sasha en zij is jaren geleden weggevlucht uit haar geboortestad nadat ze bijna om het leven was gebracht door een seriemoordenaar die de bijnaam Bruidegom kreeg.
Nu keert ze terug om haar moeder te helpen bij het runnen van het familiehotel. De Bruidegom vormt inmiddels geen bedreiging meer, maar toch gebeuren er vreemde dingen. Er verdwijnen op mysterieuze wijze vrouwen en Sasha zelf ontvangt bedreigingen. Alle reden om heel hard weg te rennen, ware het niet dat er nog een betere reden is om te blijven: FBI-agent Cole. Tien jaar geleden was hij niet in staat om haar te beschermen, maar nu wel. Tenzij Sasha zelf een fout maakt.

Een tweede kans Jennifer L. Armentrout | Marieke's Books recensie

Wat vond ik er van?

Dit boek was én heel romantisch én heel intens. Verrassend genoeg was dat een erg goede combinatie en vond ik het een erg fijn boek. Ondanks dat ik normaal geen spannende boeken lees, kon ik toch erg genieten van dit boek. Het spannende element zorgde ervoor dat ik telkens maar door wilde lezen en het boek maar moeilijk weg kon leggen. En het romantische element zorgde ervoor dat ik helemaal middenin het verhaal zat.

Ik ben het boek begonnen als audioboek uit de Luisterbieb, maar dat ging me echt te langzaam. Toen besloot ik ook het e-book bij de bibliotheek te lenen, maar lezen op mijn telefoon was ook niet optimaal (Ik had mijn e-reader toen niet bij me). Uiteindelijk haalde ik het fysieke exemplaar bij  de bieb en las ik het boek binnen 24 uur uit.

Vanaf de eerste bladzijden is dit boek spannend en dat blijft ook zo. Ik zat vaak op het verkeerde spoor en dat vond ik erg knap gedaan. Jennifer L. Armentrout heeft met Een tweede kans bewezen dat ze echt wel een van mijn favoriete schrijfsters is. Ik zit altijd binnen de kortste keren middenin haar verhalen en kan haar boeken maar moeilijk wegleggen. Zo ook met deze dus!

Een tweede kans – Jennifer L. Armentrout – Zomer & Keuning– 388 pagina’s – ISBN 9789401912488 – ★★★★☆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge