Kletsen

Welkom op Marieke’s books!

Hoi en welkom op mijn blog. Na lang twijfelen heb ik dan toch de stap genomen. Ik, Marieke, ben een boekenblog begonnen! Nu heb ik mijn eigen plekje op het internet om mijn liefde voor boeken te delen.

Ik liep al een hele tijd met het idee, maar ik durfde niet zo goed. Er zijn al zo veel goede boekenblogs, waarom zou ik er dan ook eentje beginnen?

Ik heb al eens vaker een blog gehad. Daar schreef ik over alles wat ik leuk vond, maar dat vond ik uiteindelijk erg rommelig. Ik was steeds minder gemotiveerd om te bloggen en uiteindelijk is die blog ook verwaterd. Rond de tijd dat mijn oude blog verwaterde, ontdekte ik een nieuwe hobby: lezen. Ik maakte een account aan op Goodreads en al snel was ik lid van de BooksEverAfter. Daar leerde ik een heleboel nieuwe boeken kennen en ik heb er heel veel leuke mensen leren kennen.

Twee jaar terug begon ik mijn bookstagram en dat vond ik z├│ leuk! Ik ontdekte dat ik vrolijk werd van praten over boeken en ik kijk met plezier elke dag op mijn bookstagramfeed. Op bookstagram zag ik voor het eerst boekenblogs voorbij komen. Het waren er veel! Vandaar ook mijn twijfels. Maar ik vind ik het zo leuk om over boeken te praten, dat ik graag mijn eigen stukje op het internet wil hebben hiervoor. Want het onderschrift op Instagram is niet heel erg makkelijk voor een recensie. Dat is de reden dat ik uiteindelijk toch een blog ben begonnen.

Op mijn blog kun je veel verwachten:

  • recensies natuurlijk
  • boekenfoto’s
  • mijn favoriete bookstagrams
  • boektags
  • en nog veel meer..

Veel plezier met rondkijken en laat gerust een reactie achter als je nog een vraag hebt.

Liefs, Marieke

0 Comments

  1. Even een kijkje genomen en op ‘volgen’ geklikt. Ik houd van boeken blogs (ookal puilt mijn to read lijst helemaal uit). Ik ben benieuwd welke pareltjes ik via jou leer kennen, succes met je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge