Lijstjes

Favoriete boekenblogs

Sinds ik zelf een boekenblog heb, ben ik veel toffe andere boekenblogs tegen gekomen. Vandaag vond ik een mooi moment om een aantal daarvan in het zonnetje te zetten. Klaar voor? Daar komen ze!

Zon en maan

Als ik een toffe boekenblog moet noemen, dan komt de blog van Emmy op de eerste plek. Ik kan me uren op haar blog vermaken. Door haar dagboekjes kijken, tussen haar vele recensies neuzen of nadenken over een ‘discussie op dinsdag’ post. Die laatste vind ik vooral heel erg leuk. Elke dinsdag heeft Emmy een nieuwe stelling op haar blog staan en dan kun je daar je mening over geven. Wat vind jij bijvoorbeeld van mensen die ezelsoren maken in boeken? En zijn audioboeken ook echte boeken? Ik vind het heel erg leuk om over haar stellingen na te denken.

Daarnaast volg ik Emmy met veel plezier ook op Instagram, waar ze een kijkje geeft in haar leven. Daarnaast maakt Emmy echt prachtige foto’s! <3

Adorable Books

Deze ontzettend leuke blog is van Tedje, Yara, Danique V en Danique E. Deze 4 dames zorgen er elke dag voor dat er weer iets nieuws te lezen is op hun blog. Het leuke aan deze blog is dat ze over onderwerpen schrijven die ik allemaal heel leuk vind. Niet alleen over boeken, maar ook over Netflix en films. En juist daardoor vind ik hun blog zo ontzettend leuk.

Het enthousiasme spat van elke bladzijde af en je kunt zien dat ze veel werk in hun blog stoppen. Juist daardoor kom ik er graag.

En het vinden van je nieuwe favoriete boek? Dat kun je heel makkelijk doen op Adorable Books, want alles staat netjes in categorieën ingedeeld, waardoor je snel een boek kunt vinden.

Favoritez

Als laatste op dit lijstje is de blog van Marleen. Zij schrijft naast een heleboel leuke recensies ook nog reisblogjes. En dat vind ik zo’n leuke combinatie! Daarnaast maakt ze echt prachtige foto’s voor haar blog, van boeken, maar ook van de meest exotische plaatsjes waar ze terecht komt op haar reizen. Ik lees haar blog al een tijdje en dankzij haar heb ik al een heleboel boeken aan mijn TBR mogen toevoegen. (misschien stiekem al wel te veel)

Naast boeken en reizen schrijft Marleen ook over series. Yes, daar wordt ik blij van! Ook op Netflix is mijn lijst met series die ik ooit wil begonnen echt gigantisch geworden. Maar ach, dat vind ik alleen maar leuk.

Wat is/zijn jouw favoriete boekenblog(s)? 

 

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge