Recensies

Flirten met de baas – Natasha Madison

Voor de maand juni heb ik weer een maand Kobo Plus afgesloten. Daar kwam ik al snel Flirten met de baas tegen. De blurb was super kort en ik besloot het maar gewoon te proberen. En hij was leuk! Lees snel verder voor de rest van de recensie. 

Waar gaat Flirten met de baas over?

Lauren, moeder van 2 kinderen, besluit na haar scheiding weer te gaan werken. Dit is haar eerste baan in 10 jaar tijd, en ze is vastbesloten om succesvol te worden. Ze komt te werken voor Austin, een chagrijnige vent die al verschillende secretaressen heeft weggejaagd. Maar Lauren is niet op haar mondje gevallen en gaat de strijd met hem aan. 

Wat vond ik er van?

Wat een heerlijk boek is dit! Het is super vlot geschreven en geen enkel moment verslapte mijn aandacht. Ook zit het boordevol humor. Ik moest meerdere keren hardop lachen. Austin en Lauren plagen elkaar continu en halen de gekste acties bij elkaar uit. Het werd steeds gekker en gekker. Uiteindelijk was het niet heel erg geloofwaardig meer, maar dat deed niet af aan het verhaal. Dat komt vooral doordat de personages gewoon ontzettend leuk waren. Lauren en Austin zijn goed uitgewerkt, hebben allebei hun eigen problemen, maar kunnen hier heel goed over praten. En dan alle andere personages! Vanaf de eerste bladzijde was ik gek op Gabe en Rachel, wat een schatjes! En dan nog Noah, John, Dani, Barbara en Kaleigh. Wat een lieverds. Ik hoop ze in volgende boeken nog veel tegen te komen.

Dit boek is geschreven uit het perspectief van allebei. Normaal vind ik dat heel fijn, omdat je dan het verhaal van twee kanten leert kennen en zo beter mee kunt voelen met beide personages. Nu was dat ook het geval, maar er viel me iets op. Als er geswitcht werd van point of view dan werd er een deel van het verhaal opnieuw verteld. Nu lijkt dat niet heel storend, vooral als je daardoor een nieuwe visie krijgt op de situatie. Toch was het wel een beetje vervelend. Meestal werd gewoon precies hetzelfde verteld als eerst, alleen dan vanuit het andere personage. Geen extra gedachten of acties, gewoon de tekst herhaald. Dit had geen toegevoegde waarde voor mij.

Het einde van dit boek was iets te abrupt en had van mij veel uitgebreider kunnen zijn. Het voelde nu een beetje afgeraffeld. Al vond ik het ook wel weer een leuke twist, wat me nieuwsgierig maakte naar andere verhalen in deze serie. Er komt toch wel een verhaal over Noah en Kaleigh?

Dit boek bevat veel sexy scènes. Dit is iets om rekening mee te houden als je overweegt dit boek te gaan lezen. Ik vond het juist wel van toegevoegde waarde en de band tussen Austin en Lauren werd er alleen maar sterker door.

Nog even een klein puntje van kritiek, hoe heet die arme man nu? Is het Austin of Austen? Hij verandert meerdere keren van naam in dit boek. De eerste keer viel het me niet zo op, maar daarna had hij 2 verschillende namen in dezelfde alinea. Dat kan toch niet? Dit moet toch opvallen als je een boek corrigeert?

Op zoek naar een sexy verhaal met goed uitgewerkte personages en enemies-to-lovers? Dan zit je zeker goed met dit boek. 

Flirten met de baas – Natasha Madison – SVM Publishing – 343 pagina’s – ★★★★☆

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge